De Viersprong ging op z’n kop

Foto:

Maar liefst 5 koren waren te gast op het Herfstfestival, dat georganiseerd werd door gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” in samenwerking met Fred en Petra Heijne van café en zalencentrum de Viersprong. Tegelijkertijd werd  voor het café  de Viersprong een evenement georganiseerddoor  Toerfietsclub de Kleppers uit Dongen. Wielrennen en zingen gaat goed samen en dat is op deze dag wel weer gebleken. Sommigen van de coureurs bleven tot het laatste toe en waren nog vrolijk in hun wielertenue aan het zingen en dansen bij het optreden van Eugėne en Evan.

Er waren  2 podia, een podium in de grote zaal en een podium in een tent op het terras.
Ieder koor trad 2 op. Een van de koren, het Grachtenkoor uit Maarssen had helaas af moeten zeggen. Deze vrijgekomen  tijd werd ingevuld door het Dongens Levenslied zelf.
Iedereen had er reuze zin in. Alom oer Brabantse gezelligheid Dat vonden ook de koren die buiten Brabant kwamen: Koor4fun uit Naaldwijk en Waterzooi en piraten van man overboord  uit Driebergen. Verdere koren: Effe Aanders uit Tilburg, Zangriela uit Riel en Woest genoegen uit Hank hadden het ook prima naar hun zin.
De middag ging heel erg snel voorbij en nadat alle koren 2 x hadden opgetreden ging iedereen naar de grote zaal voor de samenzang. De voorzitter Jan Donders bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en reikte flessen wijn uit aan de dirigenten van  de koren. 
Toen nam Eugėne  Pals het woord. De voorzitter van het Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” , Jan Donders, heeft deze functie 12 jaar met groot enthousiasme vervuld 
en heeft besloten hiermede te stoppen na dit herfstfestival. Eugėne  bedankte Jan en Lenie, zijn echtgenote, voor al hun inzet, enthousiasme en gezelligheid om van dit koor een groot succes te maken. Jan en Lenie blijven nog gezellig bij het koor zingen en Jan gaat nog wat werk doen achter de schermen maar hij treedt uit het bestuur. . Jan en Lenie, van harte bedankt namens bestuur en leden voor jullie geweldige inzet al die jaren!!!! Binnenkort komen wij met nieuws over onze nieuwe voorzitter. Ons  volgende optreden zaterdag 21 december Kerst Inn Cammeleur Dongen.
Voor meer info  www.dongenslevenslied.nl