Vaartse Oktober Festen weer in aantocht!

Foto:

De zomer is weer voorbij en dus zijn de Vaartse Oktober Festen weer in aantocht. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober a.s. is café-zaal ’t Karrewiel in Dongen-Vaart weer omgetoverd tot een waar aprèsski oord. Laat je wintersportvakantie dit jaar dus links liggen en kom naar het Mayrhofen van de Lage Landen… DONGEN-VAART!!

Vrijdagavond 18 oktober zal wederom in het teken staan van het Tiroler Bier Fest. Dit jaar met als hoofdact niemand minder dan DJ Arii. Welke ervoor zal zorgen dat de winterse sferen dit jaar tot aan Dongen-Vaart reiken. Dit alles in samenwerking met LJ Kortsluiting, die ook dit jaar weer garant zal staan voor een weergaloze lichtshow.
Natuurlijk is er deze avond weer volop bier, Flügel en braadworst te verkrijgen. 
Kortom; een avond- en maagvullend programma.
Aanvang: 21.00 uur, Einde: 02.00 uur
Gratis entree!
Toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht.
Zaterdagavond 20 oktober vindt traditioneel het Tiroler Dart Fest plaats; het grootste-dartevent-in-Tirolerstijl-ter-wereld en inmiddels niet meer weg te denken uit de regionale dartagenda. Dit jaar zijn we inmiddels alweer toe aan de negende editie. Het TDF is een koppel-501 toernooi, met name gericht op recreantdarters. Er wordt gespeeld in poules, waarna er over wordt gegaan naar de winnaars- of verliezersronde (knock-out systeem). Na afloop zijn er prijzen voor de beste vier van zowel de winnaars- als verliezersronde, ook is er een geldprijs beschikbaar voor de hoogste uitworp. Tevens wordt er voor een 9-darter wederom een Ferrari beschikbaar gesteld. Vanwege de uitstekende sfeer weten jaarlijks vele darters de weg naar Dongen-Vaart te vinden om hier hun ware talenten te tonen en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een goed deelnemersveld.
De inschrijving via de website is inmiddels geopend. Er zijn alweer diverse inschrijvingen binnen, waaronder enkele lokale topfavorieten! Het inschrijfgeld voor het darttoernooi bedraagt € 10,- per koppel en komt volledig ten goede aan de prijzenpot. Inmiddels niet meer weg te denken bij het Tiroler Dart Fest is de mysterygame, die weer in een nieuw jasje is gestoken. Dus daag de concurrentie uit en laat je ware darttalenten zien!
Het entertainment zal deze avond in handen zijn van DJ Kortsluiting & Co; gezelligheid verzekerd!!
Zaal open: 19.00 uur, aanvang toernooi: 19.30 uur, inschrijven tot 19.30 uur
Deelname: € 10,- per koppel / Gratis entree!
Het hele weekend geldt dus weer: GRATIS ENTREE!
Kijk voor het definitieve programma en meer informatie op onze site: www.vaartseoktoberfesten.nl, tevens is hier een sfeerimpressie te zien van de afgelopen jaren.