Onderhoud bij Ford dealer Stoomberg nu aantrekkelijker dan ooit.

Foto:

DONGEN, 17 oktober 2013 – Veel consumenten kiezen er tegenwoordig bewust voor om de auto langer te houden of een gebruikte auto te kopen, in plaats van een nieuwe. Zeker voor zo’n auto op leeftijd zal de staat van onderhoud bepalend zijn voor de betrouwbaarheid. Veel mensen zien het onderhoud aan de auto echter als een noodzakelijk kwaad, zonder zich dat te realiseren. Onderhoud voorkomt namelijk frustraties en hoge kosten, omdat slijtages vroegtijdig worden opgemerkt en belangrijke smeermiddelen worden ververst. De kwaliteit van de garage en de auto-onderdelen zijn daarbij van groot belang.

Ford dealer Stoomberg uit Dongen maakt zich dan ook sterk voor klanten met een Ford met ervaring. “Regelmatig kiest de eigenaar van een wat ouder model voor goedkoop onderhoud elders en levert daarbij aan kwaliteit in. Wij bieden de klant echter een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Zowel de auto als de klant wordt daar beter van.” Op onderhoud en reparaties geeft Ford dealer Stoomberg overigens een Beste Prijs Garantie en met deze aangescherpte focus op klanten met een ouder model Ford worden aantrekkelijke producten geïntroduceerd. 
Naast de uitgebreide onderhoudsbeurten die Ford voorschrijft, kan de klant kiezen voor voordelig onderhoud zoals de Ford Service Pitstop. Deze controle op 45 punten zorgt voor een gedegen inzicht in de staat van de auto, waarbij direct ook het oliefilter en de motorolie worden vervangen; twee zaken die van levensbelang zijn voor een motor. Het grote onderscheid van de Ford Service Pitstop, ten opzichte van een kleine beurt bij een andere garage, is de Ford Carrosseriecontrole. “Op de meeste Ford modellen wordt door de fabriek twaalf jaar carrosseriegarantie gegeven. Een voorwaarde voor die garantie is een jaarlijkse inspectie door een Ford dealer, zoals die bij de Ford Service Pitstop wordt uitgevoerd. Er is geen andere garage die dat voor de klant kan uitvoeren.” Aldus Bert de Langen van Ford dealer Stoomberg. De Ford Service Pitstop wordt aangeboden aan klanten met een Ford van vijf jaar en ouder en kost slechts 125 euro.
Voor veel klanten is het moment van de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) dé aanleiding om een garage te bezoeken. Dat is vaak het moment om ook jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren. Vanaf nu biedt Ford dealer Stoomberg een APK voor een vaste prijs van slechts €19,95, ongeacht het model of uitvoering van de Ford. Bert de Langen: “Het nieuwe all-in tarief voor APK schept duidelijkheid en geldt voor iedere klant en voor iedere Ford. Je wilt als klant toch graag op voorhand weten wat iets gaat kosten en wat je ervoor krijgt?”
ford11
Naast de technische expertise van Ford modellen van alle leeftijden, gebruikt Ford dealer Stoomberg altijd de benodigde originele Ford onderdelen om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit. Voor de eigenaar van een ervaren Ford kan er ook worden gekozen voor onderdelen uit het voordelige assortiment van Ford Motorcraft. Met de combinatie van voordelig onderhoud, een vast laag APK-tarief, Ford Motorcraft onderdelen en aantrekkelijke bandenaanbiedingen, heeft Ford dealer Stoomberg alles in huis om de betrouwbaarheid, zekerheid en betaalbaarheid te bieden die de hedendaagse Ford-eigenaren wensen. 
Ford Service Pitstop als voordelig onderhoud voor Fords van vijf jaar of ouder borgt ook           de Ford Carrosseriegarantie.
Nieuw vast all-in Ford APK tarief van €19,95
Speciale voordelige Ford Motorcraft onderdelen voor oudere Ford modellen
Autobanden voor iedere Ford nu met aantrekkelijke aanbiedingen
Beste Prijs Garantie op onderhoud en reparaties