Geslaagde dansavond in ’t Schouw

Foto:

Dongen, 28 oktober 2012 – Folkloredansgroep Dongen kan terugkijken op een druk bezochte en heel gezellige avond, afgelopen vrijdag. De zaal was voor de gelegenheid omgetoverd in herfstsfeer. Binnen de kortste keren was de temperatuur opgelopen tot zomerse waarden. Dansen en mensen uit alle windstreken. Er werden kilometers gedanst. Na 37 jaar is Folkloredansgroep Dongen nog steeds “springlevend”. Gezellige groepen onder deskundige leiding, waar plezier voorop staat. Dansen is goed voor lijf en leden. Je hebt geen vaste danspartner nodig. Folkloredansen is zoveel meer. . . . . .Belangstellenden zijn altijd welkom op een van de lessen om de sfeer te proeven en nog beter om mee te dansen. De lessen zijn op maandag- of woensdagavond of op dinsdagmorgen.INFO: mail naar [email protected] of bel 0162-317567 of 0162-314567

Dongen, 28 oktober 2012 – Folkloredansgroep Dongen kan terugkijken op een druk bezochte en heel gezellige avond, afgelopen vrijdag. De zaal was voor de gelegenheid omgetoverd in herfstsfeer. Binnen de kortste keren was de temperatuur opgelopen tot zomerse waarden. Dansen en mensen uit alle windstreken. Er werden kilometers gedanst. Na 37 jaar is Folkloredansgroep Dongen nog steeds “springlevend”. Gezellige groepen onder deskundige leiding, waar plezier voorop staat. Dansen is goed voor lijf en leden. Je hebt geen vaste danspartner nodig. Folkloredansen is zoveel meer. . . . . .
Belangstellenden zijn altijd welkom op een van de lessen om de sfeer te proeven en nog beter om mee te dansen. De lessen zijn op maandag- of woensdagavond of op dinsdagmorgen.
INFO: mail naar [email protected] of bel 0162-317567 of 0162-314567