Laatste en beslissende motorcrosswedstrijd van het seizoen op Dongens zand

Foto:

Dongen, 25 oktober 2012 – Komend weekend organiseert M.C.T. de Dreef een motorcrosswedstrijd op het circuit aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. De baan is aangelegd door de vele vrijwilligers van de club. Op zaterdag 27 oktober vindt de West Brabant Cup wedstrijd plaats. Dit is tevens de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen 2012. Piet Ackermans uit Dongen, rijdend voor het JDL MX Team met startnummer 110, komt deze dag uit voor de veteranenklasse om zijn derde plaats in het klassement te verdedigen. Helaas zal Albert Raesen niet aan de start verschijnen vanwege een blessure die hij heeft opgelopen tijdens de veteranencross in Cuijk. Na een zwaar seizoen WBC met veel stof, modder, regen en blessures hopen we op een mooie afsluiter op het thuiscircuit in Dongen.Op zondag 28 oktober zal de jaarlijkse MON wedstrijd gehouden worden. Op deze dag zullen alle jeugdklassen, de veteranen en de liefhebbers laten zien wat zij in huis hebben. Het spektakel zal op beide dagen rond 11 uur van start gaan. Bij deze nodigen wij iedereen uit om onze rijders te komen supporten tijdens dit crossweekend.

Dongen, 25 oktober 2012 – Komend weekend organiseert M.C.T. de Dreef een motorcrosswedstrijd op het circuit aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. De baan is aangelegd door de vele vrijwilligers van de club. Op zaterdag 27 oktober vindt de West Brabant Cup wedstrijd plaats. Dit is tevens de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen 2012. Piet Ackermans uit Dongen, rijdend voor het JDL MX Team met startnummer 110, komt deze dag uit voor de veteranenklasse om zijn derde plaats in het klassement te verdedigen. Helaas zal Albert Raesen niet aan de start verschijnen vanwege een blessure die hij heeft opgelopen tijdens de veteranencross in Cuijk. Na een zwaar seizoen WBC met veel stof, modder, regen en blessures hopen we op een mooie afsluiter op het thuiscircuit in Dongen.
Op zondag 28 oktober zal de jaarlijkse MON wedstrijd gehouden worden. Op deze dag zullen alle jeugdklassen, de veteranen en de liefhebbers laten zien wat zij in huis hebben. Het spektakel zal op beide dagen rond 11 uur van start gaan. Bij deze nodigen wij iedereen uit om onze rijders te komen supporten tijdens dit crossweekend.

 

foto: vandijkfoto.nl