Atledo daagt iedere sporter in Dongen uit voor ‘De Bruggenloop’

Dongen, 20 oktober 2012 – “Iedere sporter vindt van zichzelf dat hij/zij een prima conditie heeft, maar wij stellen de vraag: Hebben jullie wel uithoudingsvermogen?”Met deze woorden daagt de organisatie van de Atledo-bruggenloop op zondag 4 november 2012 alle sporters in Dongen en omgeving uit zich op te geven voor deze trimloop, waarbij de te overbruggen afstand 2, 4, 6, 8 of 10 km is. De bruggenloop heeft een lengte van maximaal 10 km, waarbij 10 maal de fietsbrug moet worden “bedwongen” (5 ronden van 2 km exact). Omdat iedere ronde de start/finishlijn gepasseerd wordt is er natuurlijk de mogelijkheid om per ronde uit te stappen/te finishen. Iedereen kan dus meedoen en de afstand lopen die hij/zij prefereert/volhoudt.

Dongen, 20 oktober 2012 – “Iedere sporter vindt van zichzelf dat hij/zij een prima conditie heeft, maar wij stellen de vraag: Hebben jullie wel uithoudingsvermogen?”
Met deze woorden daagt de organisatie van de Atledo-bruggenloop op zondag 4 november 2012 alle sporters in Dongen en omgeving uit zich op te geven voor deze trimloop, waarbij de te overbruggen afstand 2, 4, 6, 8 of 10 km is. De bruggenloop heeft een lengte van maximaal 10 km, waarbij 10 maal de fietsbrug moet worden “bedwongen” (5 ronden van 2 km exact). Omdat iedere ronde de start/finishlijn gepasseerd wordt is er natuurlijk de mogelijkheid om per ronde uit te stappen/te finishen. Iedereen kan dus meedoen en de afstand lopen die hij/zij prefereert/volhoudt.

 

Doe mee!!!!

De start is om 09.30 uur. Inschrijven via atledowebsite http://www.atledo.nl/ of op 4 november tot 09.15 uur in de kantine van Atledo Een ultieme laatste test voor de Zevenheuvelenloop die 2 weken later wordt gehouden. Voor degenen die niet meedoen aan de Zevenheuvelenloop een prachtige gelegenheid om op een ‘heuvelachtig parkoers’ eens flink te knallen. De start en finish zijn op het Atledoterrein aan de Hertog Janstraat te Dongen, waar tevens douche- en kleedgelegenheid is. De kosten bedragen slechts 2 euro, inclusief koffie/thee na afloop. Publiek, om de lopers aan te moedigen, is natuurlijk van harte welkom. Je ziet je vader/moeder/broer/zus/buurman/buurvrouw….. 10 x langskomen aan de loswal.