Meepraten over verkeersbeleid in Dongen? Deel uw mening via het Inwonerpanel!

De gemeente Dongen zet het digitale Inwonerpanel in bij het actualiseren van het verkeersbeleidsplan. Aan inwoners wordt gevraagd hoe zij denken over het verkeer in de gemeente Dongen en hoe zij zich in het verkeer bewegen. Het onderzoek begint op 19 oktober en staat tot 28 oktober 2012 online. Wilt u uw mening geven? Meldt u zich dan aan voor het panel!Hoe aanmelden?Aanmelden voor het Inwonerpanel van de gemeente Dongen is eenvoudig: – Ga via de adresbalk van internet (niet Google of een andere zoekprogramma) naar www.inwonerpaneldongen.nl.- Kies in het menu rechts voor registreren. – Vul uw gegevens in.- U ontvangt een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u uw registratie bevestigen en voortaan inloggen op www.inwonerpaneldongen.nl Heeft u vragen of stuit u op een probleem bij het bezoeken van de website? Stuur dan een e-mail naar [email protected] GfK Panelservices Benelux, het bureau dat de gemeente Dongen begeleidt bij het panel, neemt dan contact met u op.VerkeersbeleidsplanIn september heeft de gemeente een begin gemaakt met de actualisatie van het verkeersbeleidsplan. De eerste fase bestaat onder andere uit het inzichtelijk maken van feiten, de evaluatie van het huidige verkeersbeleidsplan en het in kaart brengen van meldingen die de afgelopen jaren bij de gemeente zijn binnengekomen. Wethouder Ad van Beek: “We willen van zoveel mogelijk inwoners weten wat er leeft rondom het thema verkeer. Daarom zetten we het Inwonerpanel in. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat belangrijk is voor inwoners.”ThemasessieNaast het Inwonerpanel heeft er dit najaar ook nog een themasessie plaats. Deze sessie is bedoeld voor belanghebbende organisaties zoals wijk- en dorpsraden, politie, scholen en ondernemers. De uitkomsten van het Inwonerpanel worden dan gepresenteerd. Via de website www.dongen.nl en de gemeentelijke Informatiekrant van donderdag 1 november leest u meer hierover.InwonerpanelDe gemeente Dongen wil graag haar inwoners betrekken bij de voorbereiding, realisatie en uitvoering van beleid. Interactief. Met ondersteuning van een zeer ervaren onderzoeksbureau: GfK. Het Inwonerpanel – bestaande uit 1.000 inwoners uit de kernen Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart – speelt een belangrijke rol in het richting geven van toekomstig beleid. Het panel denkt mee. Het panel praat mee. Het Inwonerpanel is een voortdurende bron van informatie voor college, gemeenteraad, ambtenaren, bewonersgroepen, instellingen, organisaties, verenigingen, bedrijven, scholen en andere lokale partners.

De gemeente Dongen zet het digitale Inwonerpanel in bij het actualiseren van het verkeersbeleidsplan. Aan inwoners wordt gevraagd hoe zij denken over het verkeer in de gemeente Dongen en hoe zij zich in het verkeer bewegen. Het onderzoek begint op 19 oktober en staat tot 28 oktober 2012 online. Wilt u uw mening geven? Meldt u zich dan aan voor het panel!

Hoe aanmelden?
Aanmelden voor het Inwonerpanel van de gemeente Dongen is eenvoudig:
– Ga via de adresbalk van internet (niet Google of een andere zoekprogramma) naar www.inwonerpaneldongen.nl.
– Kies in het menu rechts voor registreren.
– Vul uw gegevens in.
– U ontvangt een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u uw registratie bevestigen en voortaan inloggen op www.inwonerpaneldongen.nl Heeft u vragen of stuit u op een probleem bij het bezoeken van de website? Stuur dan een e-mail naar [email protected] GfK Panelservices Benelux, het bureau dat de gemeente Dongen begeleidt bij het panel, neemt dan contact met u op.

Verkeersbeleidsplan
In september heeft de gemeente een begin gemaakt met de actualisatie van het verkeersbeleidsplan. De eerste fase bestaat onder andere uit het inzichtelijk maken van feiten, de evaluatie van het huidige verkeersbeleidsplan en het in kaart brengen van meldingen die de afgelopen jaren bij de gemeente zijn binnengekomen. Wethouder Ad van Beek: “We willen van zoveel mogelijk inwoners weten wat er leeft rondom het thema verkeer. Daarom zetten we het Inwonerpanel in. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat belangrijk is voor inwoners.”

Themasessie
Naast het Inwonerpanel heeft er dit najaar ook nog een themasessie plaats. Deze sessie is bedoeld voor belanghebbende organisaties zoals wijk- en dorpsraden, politie, scholen en ondernemers. De uitkomsten van het Inwonerpanel worden dan gepresenteerd. Via de website www.dongen.nl en de gemeentelijke Informatiekrant van donderdag 1 november leest u meer hierover.

Inwonerpanel
De gemeente Dongen wil graag haar inwoners betrekken bij de voorbereiding, realisatie en uitvoering van beleid. Interactief. Met ondersteuning van een zeer ervaren onderzoeksbureau: GfK. Het Inwonerpanel – bestaande uit 1.000 inwoners uit de kernen Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart – speelt een belangrijke rol in het richting geven van toekomstig beleid. Het panel denkt mee. Het panel praat mee. Het Inwonerpanel is een voortdurende bron van informatie voor college, gemeenteraad, ambtenaren, bewonersgroepen, instellingen, organisaties, verenigingen, bedrijven, scholen en andere lokale partners.