10e AED in Dongen een feit!

Dongen, 10 oktober 2012 – In week 15 heeft de wijkraad West I (in samenwerking met de leden van de werkgroep Dongen AED-proof ) gecollecteerd voor een AED in de wijk West I. Met veel inzet en enthousiasme hebben zij in West I ruim 1000 euro opgehaald. Ook Vieya deed nog een duit in het zakje en sinds kort hangt de AED bij de ingang van het pand van Europlus aan de Dunantstraat 2. De AED is geplaatst in een speciaal afgesloten kast. De leden van de Werkgroep Dongen AED- proof zijn erg blij en trots dat dit de10e AED is, die 7 dagen per week/24 uur per dag ingezet kan worden voor de Dongense bevolking.CollecteIntussen zijn er in Dongen al 10 AED’s 24/7 beschikbaar. Om Dongen AED-proof te maken zijn er 15 AED’s nodig. Het streven van de werkgroep Dongen AED-proof is 20 AED’s. De werkgroep Dongen AED-proof gaat in week 43, van 22 t/m 27 oktober a.s. een collecte organiseren in het centrum van Dongen. Hiervoor vragen zij collectanten, die bereid zijn mee te helpen. Hebt u nog wat tijd over en wilt u  helpen om hun droom te verwezenlijken om in elke wijk van Dongen een AED te plaatsen?  

Dongen, 10 oktober 2012 – In week 15 heeft de wijkraad West I (in samenwerking met de leden van de werkgroep Dongen AED-proof ) gecollecteerd voor een AED in de wijk West I. Met veel inzet en enthousiasme hebben zij in West I ruim 1000 euro opgehaald. Ook Vieya deed nog een duit in het zakje en sinds kort hangt de AED bij de ingang van het pand van Europlus aan de Dunantstraat 2. De AED is geplaatst in een speciaal afgesloten kast. De leden van de Werkgroep Dongen AED- proof zijn erg blij en trots dat dit de10e AED is, die 7 dagen per week/24 uur per dag ingezet kan worden voor de Dongense bevolking.

Collecte
Intussen zijn er in Dongen al 10 AED’s 24/7 beschikbaar. Om Dongen AED-proof te maken zijn er 15 AED’s nodig. Het streven van de werkgroep Dongen AED-proof is 20 AED’s. De werkgroep Dongen AED-proof gaat in week 43, van 22 t/m 27 oktober a.s. een collecte organiseren in het centrum van Dongen. Hiervoor vragen zij collectanten, die bereid zijn mee te helpen. Hebt u nog wat tijd over en wilt u  helpen om hun droom te verwezenlijken om in elke wijk van Dongen een AED te plaatsen?  

 

Klik hier voor meer info