Vaartse Oktober Festen weer in aantocht!

Foto:

Oktober is weer van start gegaan en dus zijn de Vaartse Oktober Festen weer in aantocht. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober is Dongen-Vaart tijdelijk Tirol in het klein, want dan zal café-zaal ’t Karrewiel weer omgetoverd zijn tot een waar (après)ski-oord. Vrijdagavond 19 oktober zal in het teken staan van het Tiroler Bier Fest. Enkele bekende regionale DJ’s zullen er voor zorgen dat de winterse sferen dit jaar tot in Dongen-Vaart reiken. Dit alles natuurlijk weer in samenwerking met LJ Kortsluiting, die ook dit jaar weer garant zal staan voor een weergaloze lichtshow. Natuurlijk is er deze avond weer volop bier, Flügel en braadworst te verkrijgen. Kortom; een avond- en maagvullend programma. Aanvang: 21.00 uur, Einde: 02.00 uur Gratis entree!Toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht.

Oktober is weer van start gegaan en dus zijn de Vaartse Oktober Festen weer in aantocht. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober is Dongen-Vaart tijdelijk Tirol in het klein, want dan zal café-zaal ’t Karrewiel weer omgetoverd zijn tot een waar (après)ski-oord. Vrijdagavond 19 oktober zal in het teken staan van het Tiroler Bier Fest.
Enkele bekende regionale DJ’s zullen er voor zorgen dat de winterse sferen dit jaar tot in Dongen-Vaart reiken. Dit alles natuurlijk weer in samenwerking met LJ Kortsluiting, die ook dit jaar weer garant zal staan voor een weergaloze lichtshow. Natuurlijk is er deze avond weer volop bier, Flügel en braadworst te verkrijgen. Kortom; een avond- en maagvullend programma. Aanvang: 21.00 uur, Einde: 02.00 uur Gratis entree!
Toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht.

 

 

Zaterdagavond 20 oktober vindt traditioneel het Tiroler Dart Fest plaats; het grootste-dartevent-in-Tirolerstijl-ter-wereld. Dit jaar zijn we inmiddels alweer toe aan de achtste editie. Het TDF is een koppel-501 toernooi, met name gericht op recreantdarters. Er wordt gespeeld in poules, waarna er over wordt gegaan naar de winnaars- of verliezersronde (knock-out systeem). Na afloop zijn er prijzen voor de beste vier van zowel de winnaars- als verliezersronde, ook is er een geldprijs beschikbaar voor de hoogste uitworp. Tevens wordt er voor een 9-darter wederom een Ferrari beschikbaar gesteld. Vanwege de uitstekende sfeer weten jaarlijks vele darters de weg naar Dongen-Vaart te vinden om hier hun ware talenten te tonen en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een goed deelnemersveld. De inschrijving via de website is inmiddels geopend. Er zijn alweer diverse inschrijvingen binnen, waaronder enkele lokale topfavorieten! Het inschrijfgeld voor het darttoernooi bedraagt € 10,- per koppel en komt volledig ten goede aan de prijzenpot.  Inmiddels niet meer weg te denken bij het Tiroler Dart Fest is de mysterygame, die weer in een nieuw jasje is gestoken. Dus daag de concurrentie uit en laat je ware darttalenten zien! Het entertainment zal deze avond worden verzorgd door DJ SkarKopf en LJ Kortsluiting. Zaal open: 19.00 uur, aanvang toernooi: 19.30 uur, inschrijven tot 19.30 uur Deelname: € 10,- per koppel / Gratis entree! Het hele weekend geldt dus weer: GRATIS ENTREE!

 

Kijk voor het definitieve programma en meer informatie op 

www.vaartseoktoberfesten.nl , tevens is hier een sfeerimpressie te zien van de afgelopen jaren.