Kijkje nemen bij hospice de Volckaert

Foto:

Zaterdag 13 oktober a.s. is de internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Op deze dag is het mogelijk een kijkje te nemen bij hospice de Volckaert. Een hospice is een huis voor mensen met een levensverwachting van minder dan 3 maanden. In een sfeer die zoveel mogelijk op die van thuis lijkt, worden de cliënt en de naasten ondersteund om deze tijd op een goede manier door te brengen. Hierin staat het leven centraal en zijn de eigen levensvisie en persoonlijkheid leidend. Hospice de Volckaert ligt in een prachtige tuin op het terrein van Volckaert Dongepark. Het is een modern sfeervol gebouw. Er kunnen zes ‘gasten’ verblijven. Er is ook een gezellige huiskamer met open keuken die uitkijkt op de prachtige tuin met vijver.13 oktober binnenlopenVeel mensen zijn nog niet bekend met een hospice. Hospice de Volckaert wil dit graag veranderen. Vandaar dat belangstellenden zaterdag, 13 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur a.s. van harte welkom zijn om binnen te lopen. Medewerkers en vrijwilligers zijn aanwezig om informatie te geven. De koffie staat klaar: Hospice de Volckaert, Dongepark 1b, te Dongen.

Zaterdag 13 oktober a.s. is de internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Op deze dag is het mogelijk een kijkje te nemen bij hospice de Volckaert. Een hospice is een huis voor mensen met een levensverwachting van minder dan 3 maanden. In een sfeer die zoveel mogelijk op die van thuis lijkt, worden de cliënt en de naasten ondersteund om deze tijd op een goede manier door te brengen. Hierin staat het leven centraal en zijn de eigen levensvisie en persoonlijkheid leidend. Hospice de Volckaert ligt in een prachtige tuin op het terrein van Volckaert Dongepark. Het is een modern sfeervol gebouw. Er kunnen zes ‘gasten’ verblijven. Er is ook een gezellige huiskamer met open keuken die uitkijkt op de prachtige tuin met vijver.

13 oktober binnenlopen
Veel mensen zijn nog niet bekend met een hospice. Hospice de Volckaert wil dit graag veranderen. Vandaar dat belangstellenden zaterdag, 13 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur a.s. van harte welkom zijn om binnen te lopen. Medewerkers en vrijwilligers zijn aanwezig om informatie te geven. De koffie staat klaar: Hospice de Volckaert, Dongepark 1b, te Dongen.