Zomerspelen DVD klaar!

Natuurlijk zijn we de Zomerspelen van afgelopen jaar nog niet vergeten, maar misschien kunnen we ons geheugen nog meer opfrissen met de DVD die inmiddels klaar is. Hoe was het ook alweer bij de Fanfare, in Schaakstad, bij de drie musketiers, in Hotel de Botel en op Monster Island??? Dit kunnen we terug zien op de DVD van dit jaar. Bestellingen die via [email protected] gedaan zijn, kunnen op zaterdag 20 oktober tussen 19:00 en 20:00 uur worden opgehaald bij De Poort (Gasthuisstraat 3). Wanneer je nog geen bestelling hebt gedaan, kun je die avond een Zomerspelen-DVD bij De Poort komen halen. De kosten voor de DVD zijn 5 euro per stuk. Alvast veel kijk- en leesplezier gewenst!

Natuurlijk zijn we de Zomerspelen van afgelopen jaar nog niet vergeten, maar misschien kunnen we ons geheugen nog meer opfrissen met de DVD die inmiddels klaar is. Hoe was het ook alweer bij de Fanfare, in Schaakstad, bij de drie musketiers, in Hotel de Botel en op Monster Island??? Dit kunnen we terug zien op de DVD van dit jaar.
Bestellingen die via [email protected] gedaan zijn, kunnen op zaterdag 20 oktober tussen 19:00 en 20:00 uur worden opgehaald bij De Poort (Gasthuisstraat 3). Wanneer je nog geen bestelling hebt gedaan, kun je die avond een Zomerspelen-DVD bij De Poort komen halen. De kosten voor de DVD zijn 5 euro per stuk. Alvast veel kijk- en leesplezier gewenst!

 

Ook op dongen.nieuws.nl kun je volop nagenieten van de Zomerspelen 2012. KLIK HIER en neem een kijkje in het dossier met nieuwsartikelen en meer dan 1000 Zomerspelenfoto’s die u ook nog eens in groot formaat kunt bekijken door op de afbeeldingen te klikken.