Overval op Emté in ‘s-Gravenmoer mislukt

Foto:

‘s-Gravenmoer, 2 oktober 2012 – Een overval op de Emté aan de Molendijk mislukte dinsdagmorgen. De twee nog onbekende daders gingen er zonder buit vandoor. Rond 07.20 uur wilden twee werknemers de winkel binnen gaan. Op dat moment kwamen er twee mannen aan lopen. De daders droegen bivakmutsen, waardoor de slachtoffers meteen in de gaten hadden dat het niet pluis was. De overvallers dreigden met een vuurwapen. Toen de beide slachtoffers begonnen te gillen, renden de daders weg. Even later reed er een auto met hoge snelheid en zonder verlichting in de richting van Waspik. Het bleef bij een poging tot overval, want de verdachten zijn niet in de winkel geweest en hebben ook niets buitgemaakt.Informatie?Bent u getuige geweest van de overvalpoging of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op via 0900-8844. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000.

‘s-Gravenmoer, 2 oktober 2012 – Een overval op de Emté aan de Molendijk mislukte dinsdagmorgen. De twee nog onbekende daders gingen er zonder buit vandoor. Rond 07.20 uur wilden twee werknemers de winkel binnen gaan. Op dat moment kwamen er twee mannen aan lopen. De daders droegen bivakmutsen, waardoor de slachtoffers meteen in de gaten hadden dat het niet pluis was. De overvallers dreigden met een vuurwapen. Toen de beide slachtoffers begonnen te gillen, renden de daders weg. Even later reed er een auto met hoge snelheid en zonder verlichting in de richting van Waspik. Het bleef bij een poging tot overval, want de verdachten zijn niet in de winkel geweest en hebben ook niets buitgemaakt.

Informatie?
Bent u getuige geweest van de overvalpoging of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op via 0900-8844. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000.