Haarbosch Wonen gaat verder onder de naam Berg&Berg

Met ingang van 1 oktober 2012 hebben Jan en Willy Haarbosch besloten zich aan te sluiten bij de Berg&Berg groep. Vanaf die datum zal de naam Berg&Berg op de gevel prijken. Omdat de familie Haarbosch als franchiser zelfstandig verder gaat zal er op de winkel de toevoeging voorheen Haarbosch Wonen worden toegevoegd.

Met ingang van 1 oktober 2012 hebben Jan en Willy Haarbosch besloten zich aan te sluiten bij de Berg&Berg groep. Vanaf die datum zal de naam Berg&Berg op de gevel prijken. Omdat de familie Haarbosch als franchiser zelfstandig verder gaat zal er op de winkel de toevoeging voorheen Haarbosch Wonen worden toegevoegd.

 

“Om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen hebben wij bewust gekozen voor deze stap”, vertelt Willy. “Door ons aan te sluiten bij Berg&Berg groep, groeit voor ons het aantal toekomstmogelijkheden.” De klanten van Haarbosch wordt ontvangen door dezelfde vertrouwde mensen en blijft gegarandeerd van de vertrouwde kwaliteit.
Zowel Berg&Berg als Haarbosch wonen zijn al jaren lid van de Binnenhuisadviseurs, veel verandert er niet dus niet voor de klant. “Met ons eigen huismerk NL Label kan de klant blijvend profiteren van aantrekkelijke acties’, aldus Willy Haarbosch.

 

 

Over Berg&Berg
Berg&Berg is een ruim 80 jaar oud familiebedrijf. Ooit gestart met één woningtextielzaak in Haarlem. Inmiddels heeft Berg&Berg 13 fraaie woonwinkels in het westen van ons land, Haarbosch Wonen als eerste vestiging in het zuiden wordt de 14e locatie. Nu, in 2012, is Berg&Berg niet alleen gegroeid, maar kan bogen over een uitermate actuele collectie. Berg&Berg levert vrijwel alle A-merken op het gebied van vloeren, wanden en raambekleding. Bovendien loopt het bedrijf voorop als het gaat om persoonlijk advies en levering van maatwerk. Advies op afspraak aan huis. Maatwerk van het “kleinste kamertje in huis” tot aan het meest omvangrijke project. Berg&Berg zegt tenslotte niet voor niets: “De betere stoffeerders máken het”! en dat geldt met ingang van 1 oktober ook voor de Dongense vestiging.

 

 

De Binnenhuisadviseurs.
Haarbosch Wonen is bijna 7 jaar lid van de Binnenhuisadviseurs. Verspreid over Nederland zijn hier 55 betere woonwinkels bij aangesloten. Haarbosch Wonen en de Berg&Berg winkels liggen dicht bij elkaar wat betreft advies op maat en uitvoering door deskundig personeel. De klant vindt bij Berg&Berg de eerste stap naar een nieuwe inrichting. Met het eigen magazine de ‘Wooninpiratie’, het uur gratis advies op maat en het klaarmaken van een compleet inrichtingsplan. Maar natuurlijk ook bij het combineren, van een nieuwe vloer raam of wand bij de bestaande situatie. ‘We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel aan de Noorderlaan, die sinds de komst van de nieuwe rotonde nog beter bereikbaar is”.

 

Verlichting
“Bent u op zoek naar passende verlichting? Ook dan kunt u prima bij ons terecht”, zegt Willy Haarbosch. “Via ons bedrijf kunnen klanten middels een uitnodiging terecht bij Eglo In Oosterhout. De mogelijkheid om in deze grote showroom bijna elke lamp brandend te zien wordt zeer op prijs gesteld. Uitnodigingen zijn af te halen in de winkel”.

Webshops
Buiten onze eigen webshop woonmodewinkel.nl met woondecoratie, verlichting en vloerkleden, gaat ook op 1 oktober de Binnenhuisadviseurs site met het eigen merk NL Label producten de lucht in. Kijk dus na 1 oktober via onze site of onder www.bergenberg.bha.webshop.nl

 

 

Berg&Berg v/h Haarbosch Wonen
Noorderlaan 15
5102 BA Dongen
T: 0162-322515

Nieuwe Openingstijden per 1 oktober
Maandag gesloten (alleen op afspraak)
Dinsdag – vrijdag 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur

www.bergenberg.nl