Parkplezier presenteert het KunstPodium in park Vredeoord 30 september 2012

Zondag 30 september komt het KunstPodium muziek maken in Park Vredeoord. Van 13:00 tot 15:00 uur kunt u in het park genieten van een uitgebreid muzikaal programma.Stichting Parkplezier zet die dag de Star-shadetent op met een aantal stoelen en tafels waardoor u op die manier rustig zittend getuige kunt zijn van het uiteenlopende muzikale talent dat Dongen rijk is. De eerste schoolweken zijn al weer voorbij en diverse leerlingen van het KunstPodium staan klaar om een welluidend concert te verzorgen in Park Vredeoord in Dongen.

Zondag 30 september komt het KunstPodium muziek maken in Park Vredeoord. Van 13:00 tot 15:00 uur kunt u in het park genieten van een uitgebreid muzikaal programma.
Stichting Parkplezier zet die dag de Star-shadetent op met een aantal stoelen en tafels waardoor u op die manier rustig zittend getuige kunt zijn van het uiteenlopende muzikale talent dat Dongen rijk is. De eerste schoolweken zijn al weer voorbij en diverse leerlingen van het KunstPodium staan klaar om een welluidend concert te verzorgen in Park Vredeoord in Dongen.

 

Midden op het grasveld, achter het terras van Winkk, is het bij mooi weer goed toeven en dat wordt alleen maar beter als er prachtige live muziek wordt gemaakt. Diverse jonge mensen uit Dongen en zelfs Gilze-Rijen komen een stukje muziek ten gehore brengen voor iedereen die in het park wandelt, zit of op het terras geniet van een lekker drankje. Een betere besteding van de zondag kun je eigenlijk niet hebben. Er zullen optredens zijn van solisten zowel instrumentaal als vocaal, maar ook van ensembles.

Docenten en leerlingen van het KunstPodium zorgen voor een afwisselend programma. Ook het publiek mag die zondag zelf mee doen. Docent Raymon Falkenburg zal alle deel- nemers aan een percussie-instrument zetten en geeft zo maar ‘spontaan’ een workshop slagwerk. Viooldocent David Pijenborg gaat alles uit de kast halen met elektronische violen en Hans Hartog neemt een band mee uit Rijen. Kortom een bont programma als aftrap van een nieuw seizoen KunstPodium. Bij slecht weer wordt er binnen opgetreden.

Stichting Parkplezier organiseert ieder jaar de ‘Dag van het Park’, waarbij een ieder zich kan presenteren aan het publiek van Dongen. Mocht u volgend jaar ook iets voor het voetlicht willen brengen in het park; de laatste zondag van mei is het weer de ‘Dag van het Park’. Meldt u zich gerust aan via [email protected]