Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen, een interessante partner voor werkgevers

Foto:

Sport- en Gezondheidscentrum De Vennen wil de band met het bedrijfsleven in Dongen en omgeving versterken door werkgevers te ondersteunen met het fitter en vitaler maken
van hun personeel

Maikel Olie, Marketing en Operations Manager bij De Vennen, legt uit: “Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt minder vaak. Tegelijkertijd zien we dat de financiële drempel om te gaan sporten -door de grote onzekerheid van dit moment- een stuk hoger ligt. Een werkgever kan hier slim op inspelen door een bedrijfsfitness abonnement van De Vennen aan te bieden. Zo biedt je een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde; belangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt. Fitte medewerkers tonen meer betrokkenheid, zijn creatiever en hebben meer plezier in hun werk.”

Maikel vervolgt: “Uit onderzoek is gebleken dat 26% van de werknemers meer gaat sporten, wanneer de werkgever bijdraagt in de kosten. Het is bij De Vennen mogelijk om het ALL-IN bedrijfsfitness abonnement [email protected] aan te bieden met onder andere onbeperkt fitnessen inclusief het slimme eGym krachtcircuit, zwemactiviteiten en sauna & wellness. Allemaal onder professionele begeleiding van onze fitnesscoaches en met onze BEN- (Bewust Eigen Niveau) filosofie als leidraad.”

“Door sport aan te bieden, investeer je als werkgever in de gezondheid van jouw medewerkers, help je hen actief te blijven en ondersteun je hun productiviteit. Lichamelijke ongemakken en mentale stress kunnen actief worden aangepakt met sport en ontspanning. Door bedrijfsfitness aan te bieden binnen de werkkostenregeling, is het fiscaal aantrekkelijk waardoor zowel de werkgever als de werknemer voordeliger uit is.”

“Wij hebben bij De Vennen expertise in huis op vrijwel alle vlakken van fysieke en mentale gezondheid: Leefstijlcoaches, fitnesscoaches, fysiotherapeuten, …noem maar op. Dit maakt De Vennen tot de ideale partner op het gebied van bedrijfsvitaliteit. Door deze unieke samenstelling aan expertises onder één dak bieden wij veel meer dan alleen een bedrijfsfitness abonnement. Onder de noemer ‘Werken in Balans’ kan een bedrijf kiezen uit verschillende opties, variërend van het ‘normale’ bedrijfsfitness tot ons [email protected] arrangement waarbij o.a. onze leefstijlcoaches op meerdere vlakken actief ondersteunen. Denk aan interactieve workshops met thema’s als voeding, stress en slaap. Ook het mentale welbevinden van de werknemer komt aan bod. Voor bedrijven met een groter aantal werknemers kunnen we in samenspraak met de betreffende HR afdeling via een complete bedrijfsscreening onze vitaliteitsprogramma’s op maat aanbieden. Zo werken we samen aan het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers.” aldus Maikel Olie.

Meer weten? Bel dan naar Maikel Olie op tel. 06 283 786 50 of mail naar [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen