Gezondheidscentrum de Vennen biedt een helpende hand bij het herstellen na Corona.

Ingezonden Sinds enkele maanden is het Corona virus in Nederland. Ook een flink aantal Dongenaren heeft het virus gehad. Gelukkig zijn de meeste hiervan aan het herstellen.

Mensen die Corona hebben gehad, hebben vaak veel belastbaarheid ingeleverd en kunnen kampen met 1 of meer van de volgende problemen: minder trek in eten, weinig smaak, matig eet/drinkpatroon, slikproblemen, ademhalingsproblemen, last van emoties, duizeligheid, problemen bij inspanning, krachtsverlies, spier/gewrichtspijnen, extreme vermoeidheid, geheugenproblemen etc. Dit zorgt ervoor dat het oppakken van de dagelijkse bezigheden soms zeer moeizaam verloopt. Vaak denken mensen dat deze klachten vanzelf overgaan, echter men kan sneller herstellen of ermee leren omgaan door de juiste hulp. Dit kan vanaf nu ook bij gezondheidscentrum de Vennen.

Wij, als paramedici binnen dit gezondheidscentrum, hebben ons in de afgelopen weken gespecialiseerd in de behandeling van mensen die herstellende zijn van Corona. Dit hebben wij o.a. gedaan door het volgen van cursussen via onze beroepsorganisaties. We werken samen en kennen elkaar al, dat is een groot voordeel; we hebben korte lijntjes met elkaar. Er kan 1 algemeen behandelplan gemaakt worden waarbij alle paramedici in beeld zijn, we werken samen op het gebied dat belangrijk is voor u en aandacht nodig heeft. Zo kunnen wij krachtige zorg aanbieden op maat!

Er zijn ook mensen die wel ziek zijn geweest, maar niet werden opgenomen in het ziekenhuis. Of die geen arts hebben ingeschakeld, maar wel klachten hadden, zoals boven genoemd zijn. Het blijkt juist dat deze groep steun nodig kan hebben om sneller de draad op te kunnen pakken. Ook zij zijn van harte welkom en kunnen contact opnemen met 1 van onze paramedici. De komende tijd zullen we jullie op de hoogte blijven houden van ons zorgaanbod. Krachtige zorg na Corona!

Contactpersonen: Nadine Korsten, Anna vd Broek en Ingrid van Abeelen
Telefoonnummer: 0162 386951
Mailadres: [email protected]

Contactpersoon: Ellen Verspeek
Telefoonnummer: 0643425690
Mailadres: [email protected]

Contactpersoon: Greetje Koerthuis
Telefoonnummer: 06-14782642
Mailadres: [email protected]

Contactpersoon: Marloe Gille
Telefoonnummer: 06-52313639
Mailadres: [email protected]

Contactpersoon: Tetje Broeders
Telefoonnummer: 06-11448742
Mailadres: [email protected]

Reacties