Nieuw theaterprogramma in De Cammeleur: van Angela Groothuizen tot Javier Guzman en Mark van de Veerdonk

Foto: De Cammeleur

Na een gezellige Previewavond die de aftrap van het nieuwe theaterseizoen was, heeft Stichting DonckHuys het kersverse theaterprogramma van De Cammeleur gelanceerd. Het aanbod is zo mogelijk nog gevarieerder en afwisselender dan dat van seizoen 2018/2019.

Alle verrassende cabaret-, muziek-, dans of toneeloptredens staan online op de website van De Cammeleur. Er zijn optredens van opvallende bekende Nederlandse artiesten zoals Javier Guzman, Angela Groothuizen, Stefano Keizers en Nabil Aoulad Ayad. Maar natuurlijk ontbreken ook artiesten die altijd succes hebben bij het Dongense publiek niet. Onder andere Karin Bruers, Andy Marcelissen, Mark van de Veerdonk en Marlon Kicken zijn opgenomen in het verrassende programma.

Gevarieerd programma met bekende artiesten
Aan het eind van de zomer komt Tony Neef, bekend van diverse musicals, veel bekende prachtige Nederlandstalige liedjes zingen met het programma Weet je nog wel….2! Samen met collega’s Ruud Bos en Maaike Widdershoven maken ze er een prachtige zondagmiddag van op 29 september. Ook bijzonder zijn de dansvoorstelling van Stg. Musica Extrema in samenwerking met het Internationaal Danstheater en de indrukwekkende toneelvoorstelling ‘Doet sneeuw pijn’ gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven.

Gezellige én leerzame kindervoorstellingen
En niet te vergeten: er staan ook gezellige kindervoorstellingen op het podium! Zo heeft Remco Theaterkunst uit Dongen de primeur met zijn voorstelling ‘Het verdwenen ijsje’ in De Cammeleur. En door het succes van afgelopen jaar, komt ook het Pepernotenpopconcert weer naar Dongen. In oktober staat de leerzame én energieke voorstelling Mad Science gepland; de acteurs trakteren de kids op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap en brengen ze zo in aanraking met het leukste van techniek & wetenschap. Samen met de profs gaat het publiek op zoek naar de formule om het coolste feest te geven!
Wilt u meer weten of stoelen reserveren? Op www.decammeleur.nl is alle informatie te vinden.

Reacties