Wetsteijn Masters Driebanden: zaterdag 16 juni halve finale in 3 poules

Foto:

Met in totaal 55 inschrijvingen zijn we na voorwedstrijden en kwartfinale aangeland bij de halve finale. Verleden week werd er in 3 poules gespeeld in de kwartfinale. De 3 poule winnaars en de 2 beste nummers 2 uit iedere poule plaatste zich voor de halve finale, aangevuld met de 10 beste poule winnaars van de voorwedstrijden.

Hier de uitslagen van de kwartfinale.

Nieuw bericht

 

De uitslag was vooral keihard voor Ton van Oijen en Henk Faro die door 2 remises niet verder kwamen dan 4 punten, maar wel fantastisch moyennes speelden,

De beste partij in de kwartfinale werd gespeeld door Arjo Dane die een partij uit speelde in 7 beurten en procentueel het best speelde van alle kwart finalisten..

POULE INDELING HALVE FINALE

ZATERDAG 16 JUNI
POULE 1 TAFEL 1

CAFÉ DE VALK

Mari Loonen (6)

Toon van Spaandonk (8)

Corné Horsten (6)

Toon Verbunt (10)

Arjo Dane (6)

ZATERDAG 16 JUNI
POULE 2 TAFEL 2

CAFÉ DE VALK

Jeroen van Gool (8)

Leo Peeters (6)

Arnold Willemsen (6)

Embert Broekhoven (12)

Ger Kerst (6)

ZATERDAG 16 JUNI
POULE 3

CAFÉ D’OUWE SOK

Hans Verbunt (8)

Gerard van der Veeken (8)

Cees Claasen (10)

Jan Pullens (6)

Bart Hultermans (14)

Voor de finale op zaterdag 23 juni in Café de valk, plaatsen zich de 3 poulewinnaars en de 2 beste nummers 2. In totaal wordt er ruim € 600 uitgekeerd aan prijzengeld. Voor de winnaar is € 200 gereserveerd, en natuurlijk de eeuwige roem. De titel ging vorig jaar naar Leo Peeters. Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem, hierdoor is iedereen verzekerd van tenminste 4 partijen. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, wij wensen de deelnemers veel succes toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen