Biljartsport Districtscompetitie: 2 teams in competitie 3-banden-groot

Foto: CC0 Public Domain / Thomas_C_Rosenthal

In sportcafé ’t Vaartje treden er komend seizoen drie teams aan in de districtscompetitie van de afdeling Midden-Brabant in de spelsoort driebanden groot. Het zijn team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen en team ’t Vaartje.

Team Hazenberg en Team ’t Vaartje

Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broehoven en Theo Laros.  Daarnaast beschikt dit team over de nodige reserves. Ook team ’t Vaartje beschikt over de nodige reserves. Het vaste team bestaat uit Ad Smolders, Henk Smolders en Piet Kamp.

2 teams in competitie 3-banden-klein

In de competitei van het districts Midden-Brabant voor de kleine tael is biljartvereniging ’t Vaartje eveneens vertegenwoordigd met twee teams. Team AK Deur & Interieur Katsheuvel doet al enkele jaren mee in deze competitie. Nieuw is team ’t Vaartje. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Erwin en Edwin Ligtenberg en Jos Hamers. Team ’t Vaartje bestaat uit  onder meer Ton Kemmeren, Piet Vissers, Patrick Schrijver, Bart de Wijs, Piet Kamp. De teams spelen hun thuiswedstrijden in sportcafé ’t Vaartje op dinsdagavonden. De aanvang van de wedstrijden is steeds om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen