Afvalrace Blog Ilona: ‘ik ben als persoon aan het veranderen’

Ook deze week horen we weer van de afvalracekandidaten hoe het met ze gaat. Lees hier het laatste blog van Ilona.

De afgelopen week
Pfff… Na weer een week hard werken, heb ik nu twee weken vakantie! Een vakantie waarin ik ga genieten van mijn lieve familie tijdens de feestdagen. Natuurlijk probeer ik wel op mijn voeding te letten en zal ik gezonde keuzes moeten maken. De kilo’s gaan er nog steeds af, en dat wil ik graag zo houden! De vakantie betekent ook dat ik nu meer tijd heb om te gaan sporten. Ik ben van plan om vaker naar de sportschool te gaan. Ook de afgelopen week heb ik weer drie keer gezweet in de sportschool. En tijdens mijn personal training heeft Mark me weer flink afgemat, want conditioneel kan er nog heel wat vooruitgang worden geboekt. De eerste ronde oefeningen moest ik 20 keer uitvoeren. De tweede ronde oefeneningen 30 keer. De derde ronde oefeningen 40 keer en de laatste ronde oefeningen 50 keer. In het filmpje zijn een aantal oefeningen te zien.

Verandering
Door het intensieve sporten en de gezondere manier van leven ben ik als persoon aan het veranderen. Ik had van te voren nooit verwacht dat ik het vol zou houden. Nu de kilo’s er nog steeds af vliegen, kijk ik steeds vaker vol trots in de spiegel. De complimenten die ik de laatste weken heb ontvangen van onder andere collega’s, vrienden en familie werken motiverend! Stiekem ben ik al best trots op mezelf…
Daarnaast ben ik nu veel bewuster bezig met voedig, iets waar ik voorheen veel minder mee bezig was. Ik vind het ook steeds leuker worden om nieuwe recepten uit te proberen, en kan niet wachten tot de verbouwing van ons huis klaar is en ik in onze nieuwe keuken kan koken!

Recept
Het is belangrijk om iedere morgen goed te ontbijten. Sinds de Afvalrace heb ik al vele smoothies gemaakt. Eén van mijn favoriete smoothies wil ik met jullie delen.
Je hebt nodig:
– 1 banaan
– ½ avocado
– 2 peren
– 1 kiwi
– spinazie
– water (ongeveer 2 glazen)

Blend dit alles tot een egale smoothie en genieten maar!

Op een mooie kerst voor iedereen!
Doei
Ilona

Reacties