Afvalrace: hoe is het met Stijn?

Foto:

We zijn al weer een eindje onder weg met de afvalrace. De lekkere maand is aangebroken en de drie kandidaten zullen daarom aardig op de proef gesteld gaan worden. Hoe het met ze gaat lezen we in de blogs van deze week. In deze blog legt Stijn uit hoe het thuisfront met hem meeleeft.

Wie is/zijn jouw steun en toeverlaat tijdens de afvalrace?
Mijn ouders, broer en familie omdat zij met mij mee eten. Wanneer ik iets op Facebook plaats over de afvalrace dan krijg ik veel leuke reacties van vrienden en kennissen. Dat doet me erg goed.

Op welke manier kun je steun vinden bij hen?
De mensen die weten dat ik met de afvalrace bezig ben geven mij veel complimenten en vinden het erg stoer dat ik hier aan mee doe. Het is fijn dat mensen dat tegen mij zeggen.

Op welke momenten hebben deze personen jou het meeste geholpen?
Juist toen ik net begon aan de afvalrace hebben deze mensen mij aangemoedigd om mijn best te gaan doen. Nu helpen ze mij door samen met mij mee te eten en juist de producten die ik beter niet kan eten te mijden. Af en toe heb ik geen zin om te gaan sporten en dan word ik toch gemotiveerd door mijn familie om toch door te gaan.

Wie is jouw idool en waarom?
Mijn sportidool is Roger Federer, de wereld beroemde tennisser.

Wil je nog iemand, of een aantal personen, bedanken voor hun steun in de afgelopen weken?
Ik wil mijn ouders, broer en alle mensen die leuke en lieve reacties geven op Facebook en wanneer ik ze spreek. Hartstikke bedankt daarvoor!

Reacties