Theaterseizoen geopend met bomvolle preview

Foto:

De grote zaal van de Cammeleur was tot de laatste plaats bezet bij de previewavond afgelopen vrijdag. Met deze avond werd het theaterseizoen 2015-2016 officieel geopend. Een aantal acts kwam alvast een voorproefje geven van het programma wat zij in het komend seizoen bij Donckhuys komen spelen. Op een ontspannen en humorvolle wijze praatte Bart de Rijck van Comedy orkest The Hutspot de acts aan elkaar.

Het theaterprogramma voor komend seizoen is erg gevarieerd en diezelfde variatie zat ook in het prgramma wat het publiek tijdens de preview voorgeschoteld werd. Na een korte opening door presentator Bart de Rijck met zijn Comedy orkest The Hutspot werd het publiek door de groep Tango Extremo meegezogen in de sfeer van een rokerig cafeetje in Buenos Aires in de eerste helft van de vorige eeuw.

preview153

Enkele van de geprogrammeerde artiesten die vrijdag niet in de gelegenheid waren om persoonlijk aanwezig te zijn hadden de moeite genomen om zich in een filmpje aan het publiek te presenteren. Ook dat werd erg gewaardeerd.

preview151

Een van de acts die live aan een voorproefje gaven van hun voorstelling was het Dongense duo Tinus & Thieu. Zij komen dit jaar op 29 november weer tweemaal met hun Sintsjow naar De Cammeleur. Groot was de verrassing bij het publiek toen bleek dat de goedheiligman zelf de moeite had genomen om even naar de preview avond te komen om deze Sintsjow onder de aandacht te brengen.

Het publiek genoot verder onder meer van optredens van de Vlaardingse spraakwaterval Berry Lussenberg en van Ernest Beuving uit Enschede, die bij zijn show op 15 januari aanstaande wederom de samenwerking zoekt met het Dongense Popkoor Zonder Noten. Samen met zijn eigen topmuzikanten en zijn onnavolgbare humor een garantie voor een heerlijk avondje uit.

preview152

Dat laatste kan ook gezegd worden van deze preview, waarbij na afloop voor vele voorstellingen kaarten gereserveerd werden. Het laatste theaterseizoen in de huidige Cammeleur zal ongetwijfeld weer een flink aantal volle zalen opleveren. “En” zoals presentator Bart de Rijck het verwoordde “we kunnen dit jaar helemaal los gaan. Het gebouw wordt toch afgebroken, dus het dak mag er al af.”

Foto’s: Hans Zimniak

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen