Musicallessen voor jong en oud

Foto: Stichting NoNonsense

 

Stichting NoNonsense is in 2006 opgericht in Rijen en daar een begrip. Sinds 2013 is de Stichting ook actief in Breda. Met jeugdgroepen en groepen voor volwassenen volgen wekelijks vele leerlingen met plezier musicallessen bij de stichting. Een theateropleiding met jarenlange ervaring met het bezield en professioneel begeleiden van theaterliefhebbers,  acteer-, dans- en zangtalenten.

Proefles

Heb jij altijd al musicallessen willen volgen? Maar de twijfel gehad of het iets voor jou is? Kom er tijdens onze gratis proefles achter dat musicallessen niet alleen inspannend, maar ook ontspannend zijn, dat het heerlijk werkt in een groep omdat je samen werkt aan een eindproduct en dat we samen ook heel veel plezier beleven aan en met elkaar.

Stichting NoNonsense biedt een gratis proefles aan voor iedere groep, zodat je de sfeer kunt proeven. We werken aan de nieuwe shows voor komend seizoen. In september geven we een voorproefje op op de KAM (Kulturele Amateur Manifestatie) in het Chassétheater in Breda.

De Teenzz (8 t/m 13 jaar) werken aan de show Musical Highlights, met bekende musicalnummers en scènes. De lessen voor de Teenzz zijn van 16.30-18.30 uur op vrijdag in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda.

Teenzz

De Youngzz (13 t/m 16 jaar) werken aan een complete musical, waar ze zelf nummers en onderwerpen voor aandragen: Work in progress. De lessen voor de Youngzz zijn van 18.45-21.15 uur op vrijdag in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda.

youngzz

De Theatergroep (18 t/m 99 jaar) werkt aan de jubileumshow TIEN!, met daarin de mooiste solo’s, ensemblenummers, scenes en dansen van de afgelopen 9  jaar. De lessen voor de Theatergroep zijn van 19.30-22.30 uur op woensdag in Zaal D’n Appel op Camping D’n Mastendol, Oosterhoutseweg 7 in Rijen.

Je kunt je opgeven voor deze lessen op www.stichtingnononsense.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen