Allemaal Olympia: echte voetballers voelen geen regen

Uitgerekend op de Allemaal Olympia deed Pluvius van zich spreken. Gestage motregen hing gedurende de dag over sportpark Crispijn. Maar denk je dat de fanatieke kinderen zich hierdoor van de wijs lieten brengen? Nee dus, bij het Hoppenbrouwers jeugdtoernooi werd er lekker in mixteams gevoetbald.

De spelers van de C t/m de Kabouters aangevuld met broertjes en zusjes maakten er een leuk toernooi van. Na afloop werden ze getrakteerd op friet met snack. Aansluitend was er voor hen een voetbalclinic waarin balkunsternaar Rwdey Heinen zijn trucjes toonde. Dit was mede mogelijk gemaakt door Van Delft Sport.

Voor de senioren tijd om nu in de (mot)regen de velden op te zoeken. De 15 teams (veelal in de vorm van een reünie) waren zeker zo fanatiek om te strijden voor de Christ van Es Bokaal. De beloning hiervoor volgde in de vorm van opklaringen op het moment dat er gebarbecued ging worden. Zelfs een zonnestraaltje liet zich even zien op Crispijn. Aan Dongen Culinair de uitdaging om de 380 (!) deelnemers te voorzien van een heerlijk maaltijd. Dat was voor deze professionals geen enkel probleem. Met recht was het weer een prima “Allemaal Olympia”.

Reacties