Afsluiting Westerlaan in twee weekeinden

Foto:

Gemeente Dongen voert in het weekeinde van 24 tot en met 27 oktober (05.00 uur) en van 31 oktober tot en met 3 november (05.00 uur) groot onderhoud uit aan de Westerlaan. Tijdens deze weekeinden is de Westerlaan vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat in beide richtingen afgesloten. Ook zijn er werkzaamheden in de Spaarnelaan.

Inwoners en ondernemers zijn van harte welkom op een inloopavond over dit project op:
Datum: Maandag 20 oktober 2014
Tijd: Van 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Milieustraat de Coolhof, de Hak 16 in Dongen 
Aard van de werkzaamheden 
Tijdens het project legt de gemeente een rioolaansluiting aan in de Spaarnelaan en een rioolbuis onder de Westerlaan. Daarna wordt het asfalt op de Westerlaan vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat vervangen.
Planning project
Het project bestaat uit drie delen.
– Deel 1: werkzaamheden in de Spaarnelaan, van donderdag 16 tot vrijdag 31 oktober.
Donderdag 16 oktober beginnen de werkzaamheden in de Spaarnelaan. Er komt een verbinding van het hemelwaterriool vanuit de wijk naar de sloot aan de westzijde van de Westerlaan. De werkzaamheden duren tot vrijdag 31 oktober.
Tijdens de werkzaamheden is de Spaarnelaan vanaf de bussluis tot en met huisnummer 4 opengebroken. Voor voetgangers, fietsers en bewoners maken wij een tijdelijke inrit op de Westerlaan. De fietsverbinding wordt vrijgemaakt en opengesteld voor bestemmingsverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen de Spaarnelaan bereiken via het fietspad voor GfK. Voor doorgaand fietsverkeer stellen wij een omleiding in. De route is als volgt: Rijnstraat – Europaplein – Trappistenstraat – Middellaan en vice versa. Deze situatie is tot en met maandag 3 november, 05.00 uur van toepassing.
Deel 2: aanleg rioolbuis onder de Westerlaan, afsluiting van vrijdag 24 oktober 19.00 uur tot en met maandag 27 oktober 05.00 uur 
In het weekeinde van 25 en 26 oktober leggen wij een rioolbuis aan onder de Westerlaan. De werkzaamheden beginnen op vrijdag 24 oktober vanaf 19.00 uur en duren tot maandagochtend 27 oktober 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de Westerlaan vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Hiervoor stellen wij een omleiding in. 
Deel 3: vervangen asfalt Westerlaan, afsluiting van vrijdag 31 oktober 19.00 uur tot en met maandag 3 november 05.00 uur
In het weekeinde van 1 en 2 november vervangen wij het asfalt op de Westerlaan vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat. De werkzaamheden beginnen op vrijdag 31 oktober 19.00 uur en duren tot maandagochtend 3 november 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is het deel vanaf de rotonde aan de Middellaan tot aan de Rijnstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor het doorgaand verkeer stellen wij een omleiding in.
´Reserveweekend´
Bij regen kunnen de werkzaamheden niet worden uitgevoerd en schuiven deze een week door. De laatste werkzaamheden hebben in dat geval in het weekeinde van  8 en 9 november plaats. 
Meer informatie
Heeft u vragen? U bent van harte welkom op de inloopavond op maandag 20 oktober aanstaande, van 19.00 tot 20.30 uur bij milieustraat De Coolhof aan de Hak 16 in Dongen. Kunt u de inloopavond niet bezoeken en wenst u nadere informatie? Neem dan contact op met de heer Peter-Paul Philipsen (rioolwerkzaamheden) of Ruud Jansen (asfaltwerkzaamheden). Beiden zijn bereikbaar via e-mail: [email protected] of telefonisch via 14 0162 (algemeen nummer).
Foto: Google streetview
——————————————————————————————————
          advertentieveurhuis1