Swing-It stelt voor: Eline Havenaar

Foto:

Van 30 oktober tot en met 2 november aanstaande kunt u een muzikaal spektakel beleven in Dongen. Tijdens deze unieke voorstelling treden ook professionele solisten voor u op. Deze keer stellen wij u voor aan : Eline Havenaar.

Eline is 22 jaar, komt uit Den Haag, studeert en woont in Tilburg. Haar studie begon ze met de opleiding musicaltheater, maar is later overgestapt naar de opleiding muziektheater. Hiervoor heeft ze haar bachelor gehaald en is nu bezig met de master muziektheater.
Eline komt uit een hele muzikale familie en de liefde voor muziek en dans is haar met de paplepel ingegoten. Ze wil graag in een muziektheatervoorstelling spelen, maar daarnaast wil Eline ook graag haar eigen dingen creëren. Binnen haar master opleiding maakt zij een eigen muziekstuk waarvoor ze de teksten en muziek zelf uitwerkt. Met een goede vriend, als gitarist, treedt ze regelmatig op. Haar droom is om zelfgeschreven nummers te vertolken in een eigen show en hiermee door Nederland te toeren.
Deze talentvolle soliste denkt nog met regelmaat terug aan de afstudeervoorstelling van de bachelor muziektheater. Dat was vorige zomer. Een eigen geschreven stuk gebaseerd op de, door Sean Penn geregisseerde, film “Into the Wild”.
Op de vraag wat haar favoriete muziek is, geeft ze aan dat ze dat moeilijk vindt om te zeggen. Wel noemt ze Ane Brun, een Zweedse singer-songwriter. Een zangeres die met haar liedjes en de emotie in haar stem menigeen weet te raken.
 
Eline vindt Swing-iT een erg leuk initiatief en geeft verder aan dat ze niet vaak de kans heeft om met zo’n groot orkest op te treden. Een hele ervaring waarvan ze denkt ook veel te leren.
Voor u een mooie kans om te genieten van haar talent in ‘Victor Boeren Music Dome’ op Tichelrijt in Dongen. Bestel nu uw kaarten via internet:www.swing-it.nl of koop deze bij de verkooppunten ‘de Salamander’ en ‘Supervlaai’ (voorheen Betsie Cloïn)