Kaartverkoop “Swing-iT”

Foto:

Van 30 oktober t/m 2 november brengt Harmonie Aurora onder de naam Swing-It een uniek en wervelend muziekspektakel in 4-D, een ongekende luister- en kijkbelevenis waarbij alle zintuigen intens geactiveerd zullen worden. Dit spektakel vindt plaats aan de Steenstraat 7a te Dongen, in het pand van Victor Boeren dat voor deze gelegenheid omgetoverd zal worden tot: ‘Victor Boeren – Music Dome Dongen’. Het imposante gebouw zal die dagen ‘the place to be’ zijn om een fantastisch en welklinkend evenement mee te maken.

De muzikale basis van dit festijn is het groot orkest van Harmonie Aurora.  Diverse solo muziekstukken staan op het programma, maar ook zullen de muzikale klanken van dit orkest de diverse solisten laten schitteren. Er wordt samengewerkt met zangsolisten, met zanggroep Cadans en L-Joy dancefactory en dit alles in een prachtig decor, kortom teveel om op te noemen. Het publiek wordt getrakteerd op diverse muziekstijlen en wordt meegenomen in de wereld van musical, komedie, popmuziek en opera.

Voor een compleet avondje uit is er de mogelijkheid om vooraf culinair te genieten in het chique balkonrestaurant. Vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november wordt een heerlijk ‘Swing-iT’ 3-gangen diner geserveerd (keuze uit vlees of vis) en zondag 2 november staat er een brunch op het menu. De kosten voor zowel het diner als de brunch bedragen € 30,00 per persoon. Na afloop kan men in de foyer nog gezellig naborrelen op de klanken van plaatselijk muzikaal talent.
Kijk voor meer informatie op www.swing-it.nl. Daar kunt u tevens online kaartjes bestellen, waarbij men zelf de zitplaats kan bepalen. Kaartjes voor de voorstelling kosten € 19,50 per persoon. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om kaarten te kopen bij de Salamander of bij Bruna. Komt dat zien, horen en beleven; het swingende en muzikale hoogtepunt van 2014!