Afvalrace Dongen: Lynn Michielsen stelt zich voor

Foto:

De afgelopen weken konden Dongenaren zich inschrijven voor de AFVALRACE DONGEN, een programma waarin de deelnemers een poging wagen onder professionele begeleiding in 180 dagen gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Er kwamen bij de organiserende Sportschool van Gils meer dan veertig inschrijvingen binnen. Uit deze aanmeldingen zijn drie kandidaten geselecteerd die het programma geheel kosteloos mogen volgen. Zij worden daarbij gevolgd door dongen.nieuws.nl zodat u, als bezoeker van deze website, de vorderingen bij kunt houden. De drie kandidaten stellen zich één voor één voor. Als derde: Lynn Michielsen

Ik ben Lynn Michielsen, ik ben 13 jaar jong en ik woon thuis in Dongen met mijn moeder Nicole, mijn broer Jesse en mijn zusje Tess. Ik zit op het Hanze College in Oosterhout en ik doe daar de richting basis beroeps. ik houd er vooral van om creatieve dingen te doen, mijn hobby is daarom ook tekenen. Als ik klaar ben met school wil ik waarschijnlijk kapster worden, ook al zo’n beroep waar creativiteit bij om de hoek komt kijken. Dit is een mooi bruggetje om uit te leggen waarom ik meedoe aan de afvalrace dongen.
Een staand beroep zoals dat van kapster is een vrij zwaar beroep. als je dan ook nog met overgewicht kampt wordt het dus nog veel zwaarder en waarschijnlijk kan ik dat dan ook niet mijn hele leven volhouden. vandaar dus dat ik er alles aan wil doen om mijn doel te bereiken en mijn droom te kunnen verwezenlijken. een droom waar ik later nog op terugkom.
           lynn2
           Lynn met haar personal trainer Mark van der Avoird
Al van kleins af aan houd ik van lekker eten. Friet, pizza dat soort dingen. Omdat ik het zo lekker vind eet ik ook meestal meer dan ik eigenlijk nodig heb waardoor ik dus inmiddels een aantal kilo’s te zwaar ben. Daarbij gerekend dat ik ook niet aan sport doe maakt het allemaal niet veel beter. maar een aantal geleden ben ik in contact gekomen met Van Gils Sport & Fitness, daar zijn wij als gezin begonnen met sporten en ik ben daar ook 7 kilo mee afgevallen. Maar vlak voor de zomervakantie zijn we als gezin gestopt met dit sporten en toen zijn alle kilo’s er weer terug aangekomen. Hier baalde ik natuurlijk als een stekker van, al dat harde werk voor niks gedaan!! Wel was ik er van overtuigd dat ik opnieuw moest beginnen omdat ik al had bewezen dat ik het in me had om resultaat te bereiken. 
En toen kwam de afvalrace van Van Gils voorbij. Zonder een moment te twijfelen gaf ik me op in de hoop een tweede kans te krijgen. En vorige week vrijdag kreeg ik eindelijk bericht, dinsdag moest ik naar de sportschool komen voor een allerlaatste test. maar wat bleek? Er was geen laatste test, ik was gekozen! Ik kreeg mijn tweede kans waar ik zo op hoopte.
En nu is het dus aan mij om samen met mijn trainer Mark er alles aan te doen om zoveel mogelijk resultaat te halen, om een gezond gewicht te bereiken, om ervoor te zorgen dat ik kapster kan worden en om mijn ultieme droom te verwezenlijken. Wat die droom is? Op een verre vakantie naar Thailand om daar in mijn bikini op het strand te lopen zonder dat iedereen op een verkeerde manier naar me kijkt. 
Lynn Michielsen
Gewicht: 68 kg
Doel na 180 dagen: 55 kg