En hier zijn de deelnemers aan de AFVALRACE DONGEN…

De afgelopen weken konden Dongenaren zich inschrijven voor de AFVALRACE DONGEN, een programma waarin de deelnemers een poging wagen onder professionele begeleiding in 180 dagen gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Er kwamen bij de organiserende Sportschool van Gils meer dan veertig inschrijvingen binnen. Uit deze aanmeldingen zijn drie kandidaten geselecteerd die het programma geheel kosteloos mogen volgen. Zij worden daarbij gevolgd door dongen.nieuws.nl zodat u, als bezoeker van deze website, de vorderingen bij kunt houden. De drie waren vanavond uitgenodigd op de sportschool en kregen daar te horen dat zij de uitverkorenen waren.

De drie gelukkigen zijn Lynn Michielsen, Brenda van Riel en Kris Beerens. Zij worden gedurende zes maanden begeleid door een personal trainer van van Gils Sport die hen op het gebied van sport en voeding  voor 100% bijstaat. Om de drie weken worden Lynn, Brenda en Kris daarnaast uitgenodigd voor een massagetherapie door massagepraktijk van Gorsel. Daarnaast houden zij  hun ervaringen tijdens DE AFVALRACE DONGEN bij in een dagboek (blog)die wekelijks verschijnt  op dongen.nieuws.nl. Hiervoor vind je bovenaan deze website een apart tablad ‘afvalrace Dongen’. Op deze website kunnen alle Dongenaren dus de resultaten van de inspanningen en alle ups en downs mee volgen in woorden, foto’s en zelfs zo nu en dan op film, waardoor de drie nog meer gemotiveerd zijn om van hun afvalrace een succes te maken.
rrd0cmo2i7dgd5hnfj3ud0bb3
De uitverkorenen met hun personal trainers
Het komende half jaar zult u de deelnemers goed leren kennen..hun sterktes…hun zwaktes en de strijd tegen hun overgewicht. In hun eerste blog op dongen.nieuws.nl die vanaf dit weekend verschijnt op dongen.nieuws.nl stellen Lynn, Brenda en Kris zich voor. Wie zijn ze, wat is hun motivatie om mee te doen aan de AFVALRACE DONGEN en wat is hun doel? Volg de kandidaten en geef ze  eens een steuntje in de rug als ze dat nodig hebben. dongen.nieuws.nl wenst Lynn, Brenda en Kris in ieder geval heel veel succes.
DE AFVALRACE DONGEN is een initiatief van: van Gils Sport & Fitness, dongen.nieuws.nl, massagepraktijk van Gorsel, Tomas en Babor Spa Dongen.

t32bw00icxnmq06czp6qk480i