Grijp je laatste kans en meld je uiterlijk 7 september aan voor de Afvalrace

Foto:

Het is bijna zover, de afvalrace Dongen gaat bijna van start. Wil jij nu eindelijk de stap maken naar een gezond en gelukkig leven? Ben jij bereid 180 dagen hard te werken? En ben jij klaar voor succes? Meld je dan tot uiterlijk 7 september aan voor de afvalrace Dongen. Uit alle aanmelding worden 3 personen geselecteerd die kosteloos 180 dagen mogen werken met 1 van onze personal trainers. Wie deze trainers zijn dat lees je hieronder:

Eric de Jong
Manager Van Gils Sport & Fitness, voetbaltrainer en mastertrainer Dutch Indoor Cycling Federation. Gedreven door passie wil  hij laten zien dat iedereen in staat is het leven te leiden dat hij/zij wil. Niet meer het gevoel ervaren dat je geleefd wordt, maar door een gezond en fit lichaam alles uit het leven kunnen halen. Eric laat je de confrontatie met jezelf aangaan!

Mark van der Avoird
Mark is al jaren een gedreven trainer/coach bij van Gils Sport & fitness en, daarnaast  is hij actief als voetbaltrainer. Altijd vrolijk en behulpzaam.  Mark kan zich goed verplaatsen in de situatie van zijn deelnemers en sporters, maar deze “vriendelijke coach” zal ook iedere  training het beste uit je proberen te halen.

Timo van Gils
Al tijdens zijn opleiding tot sportleraar heeft Timo zich meer dan verdiept in voeding en personal training. Ook als mastertrainer van de Dutch Indoor Cycling Federation laat hij zijn veelzijdigheid  zien. Timo zorgt er met zijn jeugdig enthousiasme voor dat je met veel energie iedere workout tot een  goed einde brengt.
Inschrijven voor de afvalrace kan via deze link
afvalrace-logos