AFVALRACE DONGEN: grijp nu de kans van je leven!

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor DE AFVALRACE DONGEN en wie weet ben jij één van de drie gelukkige Dongenaren die  het programma volledig gratis mogen volgen. Uit alle aanmeldingen worden namelijk drie personen geselecteerd die de kans van hun leven krijgen om samen met een personal trainer kosteloos de weg naar succes volgen. Aanmelden kan nog tot 7 september!

Ben jij er klaar voor?
Gedurende zes maanden wordt je persoonlijk begeleid door een personal trainer van van Gils Sport die jou op het gebied van sport en voeding  voor 100% bijstaat. Om de twee weken wordt je daarnaast uitgenodigd voor een massagetherapie door massagepraktijk van Gorsel. De drie uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens DE AFVALRACE DONGEN bij in een dagboek (blog)die wekelijks verschijnt  op dongen.nieuws.nl. Op deze website kunnen alle Dongenaren dus de resultaten van je inspanningen en je ups en downs mee volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.
q6vieyv0h7c7eewtheyc1r615
De drie kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor DE AFVALRACE DONGEN. Het selecteren van deze 3 kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Eén van de drie gratis plaatsen is gereserveerd voor een jongere tussen de 8 en 16 jaar oud, de overige twee plaatsen zijn bestemd voor Dongenaren ouder dan 17 jaar. 
DE AFVALRACE DONGEN is een initiatief van: van Gils Sport & Fitness, dongen.nieuws.nl, massagepraktijk van Gorsel, Tomas en Babor Spa Dongen.
Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 7 september via  deze link of www.vangilssport.nl  Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 20 minuten met één van de personal trainers (Eric de Jong, Mark van der Avoird of Timo van Gils). Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!
t32bw00icxnmq06czp6qk480i