Harmonie Aurora en Swing-It

Foto:

In de loop van haar bestaan heeft harmonie Aurora zich al op heel wat verschillende manieren gepresenteerd. Tot nu toe waren dat vooral klassieke harmonie concerten, promsconcerten, uitwisselingsconcerten en dergelijke. 2014 is het jaar waarin Aurora deel gaat nemen aan een nieuwe uitdaging: Swing-It. Een luister- en kijkbelevenis waar alle zintuigen zullen worden geactiveerd. 

Dit alles zal plaats hebben van 30 oktober tot en met 2 november op industrieterrein Tichelrijt aan de Steenstraat in een speciaal voor deze gelegenheid tot theater omgetoverd pand: de Victor Boeren Music Dome. Daarbij zal Aurora zowel begeleidend optreden maar ook diverse solo-muziekstukken ten gehore brengen van klassiek tot moderne pop.  Het samenwerken met dans- en zanggroepen is de harmonie niet vreemd. Bij Swing-it zullen ook nog andere kunstzinnige en creatieve onderdelen aan bod komen. 
Swing-It zal ook een onderdeel zijn van het kunstmenu voor de groepen 7-8 van de Dongense basisscholen. Het optreden voor een zaal met ruim 600 jonge kinderen zal voor Aurora een nieuw aspect zijn dat men aan de lange lijst met activiteiten gaat toevoegen.
Veel leden van  Aurora werken naast hun muzikale inzet op diverse onderdelen van deze muzikale uitspatting mee. Swing-It wordt in 2014 voor harmonie Aurora het hoogtepunt