Inschrijvingen voor ‘Spinning voor Rett 2013’ geopend!

Foto:

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een kleine groep enthousiaste vrijwilligers is al enkele maanden bezig met de organisatie van ‘Swinging & Spinning voor Rett 2013’. Naast de ‘Swinging’ avond op 14 december, waarbij onder andere de Uitslaopers en Cover Up het podium zullen betreden, staat de zaterdagmiddag in het teken van verschillende budo-toernooien. Het progamma van de die middag bestaat uit judo-, karate- en nunchaku toernooien.

Zondag zal de hoofdzaal van de Cammeleur net als voorgaande jaren volledig worden gevuld met enthousiaste fietsers tijdens ´Spinning voor Rett´. Onder leiding van verschillende professionele instructeurs en bijgestaan door een uitgebreide licht- en geluidshow kunnen de deelnemers één, drie of zes uur spinnen voor het goede doel.  
Het inschrijven voor ‘Spinning voor Rett’ is vanaf vandaag geopend. “Vorig jaar zaten alle fietsen al geruime tijd voor het evenement vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven.” is het advies van Eric de Jong , één van de organisatoren van dit evenement.
Inschrijven kan via www.rettmijntoekomst.nl. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen