De gruwelijke zee

Foto:

Maandag 12 december vertoont Cinema Dongen de film “Een Zee van Tijd” in het theater De Volckaert.

De film refereert aan het waargebeurde drama uit 1980 toen Mikel (5), zoon van een Franse moeder en Nederlandse vader, verdween tijdens het zeilen op de Atlantische oceaan. Moeder Lucie Hubert schreef er een boek over, in Nederland uitgebracht onder de titel Een kind van de zee.

Het jonge stel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. In hun wanhopige pogingen om overeind te blijven, drijven de twee steeds verder uit elkaar. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heeft geheeld.
Een Zee van Tijd maakt duidelijk dat je geluk in het leven moet koesteren. Dat wordt pas duidelijk als je iets ernstigs meemaakt wat je levenlang met je meedraagt.
Aanvang voorstelling 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs € 8,00 en voor leden van Cinema Dongen € 6,00. Volg ons programma: www.cinemadongen.nl

Reacties

Cookieinstellingen