Mad Science kindervoorstelling

Foto:

Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Mad Science Nederland komt hun vijftiende verjaardag grootst vieren in De Cammeleur. Op woensdag 16 oktober vindt het Grote Mad Science Theaterfeest plaats.

Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater!

Kom verkleed
De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapexperience!

Kan jij mooi kleuren en heb je zin in een feestje?
Kleur op jouw eigen manier onze kleurplaat in. Je kan hem afhalen bij de balie van De Cammeleur of downloaden via de website van De Cammeleur! Schrijf op de achterzijde je naam, leeftijd en e-mailadres en lever hem voor 10 oktober in bij de balie van De Cammeleur. En wie weet win JIJ twee kaartjes voor het Grote Mad Science Theaterfeest!

Wil je zeker zijn van een plekje op de tribune? Je kan natuurlijk ook gewoon via de website van De Cammeleur kaartjes bestellen.

Datum & tijd: woensdag 16 oktober vanaf 15:00 uur
Prijs: € 12,50
Leeftijd: 5 tot 12 jaar