Kindercollege: de boswachter

Foto:

Is jouw kind ook zo nieuwsgierig? En wil hij of zij het liefste alles weten? Dan is het Kindercollege echt iets voor hem of haar! Op 25 mei organiseert Theek 5 Dongen van 14.30 tot 15.30 uur een kindercollege over de boswachter. Met mooi weer gaan we het park in en ontdekken van alles over de natuur.

Theek 5 nodigt nieuwsgierige kinderen van 6 tot 12 jaar uit om kennis te maken met verschillende beroepen. In mei verzorgt boswachter, Anneke Oomes het Kindercollege. Weet jij wat een boswachter allemaal doet? Of hoe je boswachter kunt worden? Stel al je vragen aan Anneke Oomes van Staatsbosbeheer. De boswachter zal vertellen over hoe het is om boswachter te zijn, hoe kun je een boswachter worden en wat kom je allemaal tegen in het bos. Maar natuurlijk mogen jullie ook al jullie vragen stellen.

Even voorstellen
“Ik ben Anneke Oomes en ik ben boswachter bij Staatsbosbeheer in West-Brabant. Ik vertel je graag wat ik doe als boswachter, maar ik vertel je ook graag wat de andere boswachters doen, want er zijn veel verschillende soorten boswachters. Natuurlijk kan ik je ook vertellen over leuke en mooie dingen in de natuur die jijzelf vlakbij jouw huis kunt zien en beleven. Denk alvast na over de vragen die je me wilt stellen!”

Over kindercollege
Theek 5 Dongen organiseert maandelijks het kindercollege. Elke vierde woensdag van de maand zijn kinderen van 6 tot 12 jaar welkom van 14.00 tot 15.00 uur. Wij nodigen elke maand een interessante ‘docent’ uit die jouw kind alles kan vertellen over wat hij of zij in het dagelijks leven doet! De kinderen mogen hen alles vragen en ze laten ook nog eens hele gave dingen zien!

Aanmelden
Het Kindercollege: de boswachter vindt plaats op 25 mei van 14.30 tot 15.30 uur bij Theek 5 Dongen, Hoge Ham 126. Aanmelden kan gratis via www.theek5.nl/activiteiten of in de bibliotheek.

 

Cookieinstellingen