De luizenmoeder – De Film

Foto:

Op Tweede Kerstdag (zondag 26 december) vertoont Cinema Dongen de film “De Luizenmoeder” in het theater De Volckaert.

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!
Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Met deze film eindigt ons programma voor 2021. Wij danken al onze bezoekers voor de getoonde belangstelling en wensen u een gezond en goed (film)jaar 2022.

Let op: door coronamaatrdegelen dienen wij, ook in de zaal, de 1,5 mtr te handhaven. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal bezoekers kunnen worden toegelaten. Reserveren is niet mogelijk.

Aanvang voorstelling 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur. Toegangsprijs € 8,00 en voor leden € 6,00. Volg ons programma: www.cinemadongen.nl