15 Pinguïns ontsnapt in Dongen!

Foto:

Er zijn afgelopen zaterdag 15 pinguïns ontsnapt in Dongen. Deze pinguïns hebben zich in het centrum van Dongen verspreid. Ze hebben nu waarschijnlijk de warmte bij diverse winkels en bedrijven gezocht. Inspecteur Wallie Rus is op zoek en denkt dat een enkeling het centrum is ontglipt en iets verder op zoek is gegaan naar een huisvesting. Wallie Rus zou graag weten waar alle pinguïns zijn zodat ze nog voor de opening allemaal opgehaald kunnen worden om naar hun winterverblijf bij DongenIce te gaan.

Help DongenIce met zoeken
Heb jij een pinguïn gevonden? Maak dan een leuke foto met de pinguïn in Dongen waarop de mensen van DongenIce kunnen zien waar deze pinguïn staat. De leukste foto zal beloond worden met een 10 ritten schaatskaart voor DongenIce 2013-2014. Mail deze aan: [email protected] of plaats ze bij DongenIce op Instagram. 
PZN
Er is echter 1 PZN, of te wel Pinguïn zonder Naam, de DongenIce pinguïn! DongenIce wil alle kinderen van Dongen daarom ook vragen om een naam te bedenken voor deze pinguïn. De mooiste naam zal bekend worden op zaterdag 14 december 17.30 uur voorafgaande aan de kerstmarkt. De naamgever van de DongenIce pinguïn zal gedurende DongenIce 2013-2014 bij bezoek aan de schaatsbaan, in overleg, altijd met deze pinguïn kunnen gaan schaatsen. 
Weet je een leuke naam? Mail deze dan aan [email protected]