CDA Dongen-’s Gravenmoer stelt voor: Koenraad van Eersel

Foto:

Ingezonden CDA Dongen-’s Gravenmoer stelt voor: Koenraad van Eersel

Wie ben je?
Koenraad van Eersel, nummer 2 op de CDA kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben 38 jaar en woon met mijn echtgenote in ’s Gravenmoer. Wij hebben 2 jonge kinderen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in het bedrijfsleven als werktuigbouwkundig ingenieur.

Wat doe je nu al voor Dongen?
In mijn vrije tijd zet ik mij actief in, binnen onze kerk en in de Oranjevereniging.
Voor het CDA ben ik inmiddels al twee perioden lid van de gemeenteraad van Dongen.
Onze samenleving kan niet zonder mantelzorgers en vrijwilligers. Deze vrijwilligers, zijn een bindende factor binnen de samenleving. Dat maakt dat onze dorpskernen bloeien, leefbaar en mooi kunnen zijn.

Wat wil je met het CDA voor de Dongenaren bereiken?
Dit bloeien, leefbaar en mooi zijn wil ik bereiken door me hard te maken voor een goed onderhoud van het openbaar groen in de kernen. Ook moeten de bermen opgenomen worden in het groenbeheersplan. Het openbaar groen is immers het visitekaartje van onze gemeente!
Ook moet er extra aandacht zijn voor het verminderen van zwerfafval langs de wegen, en op pleinen. Een schonere leefomgeving wordt als veiliger ervaren.

Daarvoor is nodig dat we de afvalinzameling in eigen beheer houden, dat de milieustraat onbeperkt toegankelijk is voor particulieren uit de gemeente, dat in de zomer het groenafval wekelijks opgehaald wordt en door absoluut géén Diftar in te voeren.
Het realiseren van opwekking van duurzame energie moet planmatig opgepakt worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen