Even voorstellen: Denise Kunst – van Suylekom – nummer 2 en kandidaat fractievoorzitter Volkspartij Dongen

Foto:

Ingezonden Even voorstellen: Denise Kunst – van Suylekom – nummer 2 en kandidaat fractievoorzitter Volkspartij Dongen

Wie ben ik?
Als kind van geboren en getogen ’s Gravenmoerse ouders, kwam ik veel in het mooie dorp. Na mijn universitaire studie en promotieonderzoek als moleculair bioloog in Utrecht, ben ik met David gaan samenwonen in Breda. En alweer 12 jaar geleden verhuisden we samen naar ’s Gravenmoer, waar we nog steeds met veel plezier wonen. Ondertussen zijn we trotse ouders van Nora (6 jaar) en Menno (4 jaar).

Als bestuurslid /penningmeester voor de Oranjevereniging en als bestuurslid voor de Heemkundekring Des Graven Moer zet ik me in voor ’s Gravenmoer. Ook ben ik vrijwilliger bij fanfare Euterpe en de Avondvierdaagse.  Sinds 2010 ben ik raadslid voor de Volkspartij Dongen, eerst naast mijn baan bij DSM, nu naast mijn eigen bedrijf en burgerlidmaatschap in Provinciale Staten voor Lokaal Brabant.

Waarom koos ik voor de Volkspartij Dongen?
Maatschappelijke betrokkenheid en inzetten voor de samenleving past bij me. Op de middelbare school raakte ik door enthousiast onderwijs al geïnteresseerd in de politiek. Het was daarom na een korte kennismaking voor mij een logische keuze om me aan te sluiten bij de Volkspartij Dongen: gericht op de lokale situatie en vraagstukken, met hart voor inwoners en verenigingen.

De Volkspartij Dongen zet zich actief in voor verenigingen van sport en cultuur. Onderwijs is voor mijzelf een belangrijk onderwerp. Goede schoolgebouwen en een goede visie zijn belangrijk voor goede kansen voor alle kinderen. Niet voor niets heb ik me daarom ingezet voor een flexibelere volgorde voor de nieuwbouw van scholen om vertraging te voorkomen en te versnellen als het mogelijk is.  Iedere maand staan we met de Volkspartij Dongen met Praat op Straat op het Looiersplein, ook als er geen verkiezingen aankomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Zoek ons op en bespreek het met ons.

Kandidaat fractievoorzitter
De afgelopen acht jaar ben ik actief geweest als raadslid. De eerste periode in de oppositie, de afgelopen vier jaar in de coalitie. Samen met fractievoorzitter René Jansen heb ik die periode de fractie mogen begeleiden. Voor de komende periode ben ik kandidaat om de rol van fractievoorzitter op me te nemen.

Er liggen nog volop mogelijkheden voor Dongen waar ik, samen met de nieuwe fractie, voor wil gaan werken. Er moeten nieuwe scholen gebouwd worden en er komt een nieuwe onderwijsvisie, ’s Gravenmoerse verenigingen willen een eigen opslagmogelijkheid, de gemeente moet zorgen voor voldoende woningen voor jongeren en ouderen. Maar ook de zorg voor jongeren en ouderen blijft een aandachtspunt, net als de mobiliteit van onze inwoners. Volop te doen dus, en dat doe ik vanuit de lokale gedachte: eerst kiezen voor onze eigen inwoners en gemeente, en niet laten leiden door de landelijke richtlijnen van politieke stromingen. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Kiest u ook voor Dongen, ’s Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart? Kies dan op 21 maart Volkspartij Dongen!

Reacties

article
94307
Ingezonden Even voorstellen: Denise Kunst – van Suylekom – nummer 2 en kandidaat fractievoorzitter Volkspartij
https://dongen.nieuws.nl/dn-ham-vandaag/20180313/even-voorstellen-denise-kunst-suylekom-nummer-2-en-kandidaat-fractievoorzitter-volkspartij-dongen/
2018-03-13T09:39:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/03/13093925/denise18.jpg
D'n Ham Vandaag