CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Annemarie van Eenennaam

Foto:

Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Annemarie van Eenennaam

Wie ben je ?
Annemarie van Eenennaam, nummer 4 op de CDA kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en woon in de wijk de Beljaart. Ik ben werkzaam in het bedrijfsleven in een commerciële functie.

Wat doe je nu al voor Dongen?
Ik ben de afgelopen 8 jaar raadslid voor het CDA, waarbij ik mij vooral heb ingezet voor goede onderwijshuisvesting en voor de woningbouw. Zo heb ik mij hard gemaakt voor voldoende huur- en koopwoningen voor jong en oud. Ik vind het leuk en een eer om een bijdrage te leveren aan een #MooiDongen!

Wat wil je met het CDA voor de Dongenaren bereiken?
Als moeder van 3 schoolgaande kinderen hecht ik veel waarde aan duurzame en gezonde schoolgebouwen. Veel scholen in Dongen hebben een matige luchtkwaliteit en moeten vervangen of vernieuwd worden. De middelbare school moet blijven, die is heel belangrijk voor Dongen.  De komende 4 jaar zal ik mij ervoor inzetten dat schoolgebouwen vervangen gaan worden die niet meer voldoen aan de huidige eisen. Zoals nieuwbouw van de Heilig Hartschool in de Beljaart, de basisschool in ’s Gravenmoer en van het Cambreurcollege.

Woningbouw specifiek voor jongeren en voor senioren moet nog meer gestalte krijgen. Zo moeten er meer woningen in of bij het centrum gebouwd worden met een slaapkamer op de begane grond. Voor starters moeten er voldoende betaalbare woningen zijn en voor senioren moeten de woningen geschikt worden gemaakt om er langer te kunnen blijven wonen. De starterslening (om een huis te kunnen kopen met hulp van de gemeente) en de blijverslening (om het huis te kunnen aanpassen met behulp van de gemeente) zijn 2 belangrijke speerpunten.

Reacties

article
94265
Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Annemarie van Eenennaam Wie ben je ? Annemarie van
https://dongen.nieuws.nl/dn-ham-vandaag/20180309/cda-dongen-s-gravenmoer-stelt-annemarie-eenennaam/
2018-03-09T18:49:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/03/09184932/annemarie3.jpg
D'n Ham Vandaag