Ingezonden: Rob Huijben beantwoordt vragen in live sessie op facebook

Foto: Jan StadsPix4Profs

Ingezonden: PRO Dongen gaat definitief meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Vanochtend heeft lijsttrekker Rob Huijben de kandidatenlijst aan de burgemeester overhandigd in de raadszaal. Huijben wordt hiermee met 24 jaar de jongste lijsttrekker van Dongen. Dinsdagavond  6 februari presenteert Huijben het verkiezingsprogramma van de nieuwe partij tijdens een live sessie op facebook. Ook zal hij dan vragen van kijkers beantwoorden.

Huijben: “Na een paar weken hard werken kunnen we ons nu eindelijk gaan focussen op de verkiezingen, en niet meer op het papierwerk. Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen weken het mogelijk hebben gemaakt dat PRO Dongen mee kan doen aan de verkiezingen: de schrijvers van het verkiezingsprogramma, de vrijwilligers en de mensen die de moeite hebben genomen om naar het gemeentehuis te komen om een ondersteuningsverklaring te tekenen. Dankzij jullie kúnnen we meedoen!”.

Het verkiezingsprogramma van PRO Dongen is gereed, en zal op dinsdagavond 6 februari om 20.00 uur worden gepresenteerd tijdens een Facebook Live-sessie.  In deze ‘Live met de Lijsttrekker’ zal Huijben onder andere het verkiezingsprogramma presenteren en live vragen gaan beantwoorden.

Ingezonden door: PRO Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen