Verkiezingscampagne PvdA Dongen officieel gestart

De verkiezingscampagne van de PvdA is officieel van start gegaan. Leden en Dongenaren die betrokken zijn bij de PvdA kwamen bijeen en lijsttrekker Eline van Boxtel-Pullens en kandidaat-wethouder Bea van Beers onthulden de verkiezingsposter met de slogan ‘Solidair, zeker nu’. Ook de tekst ‘Links Dongen kiest PvdA’ ontbreekt niet. “Want in Dongen is de PvdA het enige echte linkse alternatief”, vertelt Eline. “Dat komt in ons verkiezings-programma ook duidelijk naar voren.” Eline en Bea zijn trots dat zij samen de campagne mogen aanvoeren. “En we zijn erg blij met de betrokkenheid van de partij”, aldus Bea. “We vragen de komende periode veel tijd van vrijwilligers en dan is het fijn dat zij zo enthousiast zijn.”   

Campagne
De PvdA Dongen voert permanent campagne. Dat betekent dat ze de gehele raadsperiode in gesprek zijn met Dongenaren. De partij heeft in de afgelopen tijd alle wijken en dorpen een bezoek gebracht. Een goede manier om in gesprek te gaan, aldus Bea: “Komende tijd zijn we nog wat meer te zien in Dongen. Dat is logisch. Je komt ons tegen op de fiets, we staan op pleinen, werken samen met de regio en natuurlijk voeren we ook een ‘digitale’ campagne’.” Dat campagne voeren ook over de inhoud gaat weten Eline en Bea als geen ander. Eline: “Je ziet dat er steeds meer onderwerpen opspelen, zoals het afvalbeleid, de MFA en de energieproblematiek in de Beljaart waar zicht op een oplossing uitblijft.”
Eigen verhaal
“Natuurlijk kunnen we ook niet wachten om ons eigen verhaal aan de Dongenaren te vertellen”, vervolgt Bea. “Onze dromen voor Dongen: Dongen blijft zichzelf, niet te groot en niet te klein. Er wonen actieve mensen in prettige buurten met een goed hart voor Dongen en voor elkaar. Er is veel gezelligheid, met tal van activiteiten. Sport is bereikbaar en betaalbaar. Niemand valt buiten de boot, wie ondersteuning nodig heeft, kan daarop rekenen. Er zijn volop voorzieningen voor verenigingen en er is een multifunctioneel centrum van goede kwaliteit waar iedereen zich thuis voelt. We zijn trots op de jongeren in Dongen. Zij volgen een studie of werken. Dongenaren die dat kunnen, zijn aan het werk. En anders blijven zij zoveel mogelijk actief, met stages, door het doen van vrijwilligerswerk of door het volgen van een opleiding. Het is laagdrempelig om in onze gemeente een bedrijf te starten. ZZP’ers houden eenvoudig en op een moderne manier (thuis) kantoor. Dongen is een energieneutrale gemeente.” “Genoeg gedroomd”, vult Eline aan, “de PvdA wil dit gaan realiseren! Lees ons verkorte of uitgebreide verkiezingsprogramma op de website www.pvdadongen.nl” 
pw5qnh0h6pxvit0tvckwpy3er
De verkiezingsposters
Lijst
Bea en Eline zijn trots op de lijst van de PvdA. Eline: “We nemen onze verantwoordelijkheid en onderscheiden ons door een mix van jonge talenten en oudere ervaren bestuurders die zich met hart en ziel inzetten. Wij kiezen in de komende raadsperiode voor maximaal drie wethouders. Daarmee geven we een duidelijk signaal af, want we streven naar efficiëntie.”
Feest
De PvdA Dongen hoopt op 19 maart op een mooie verkiezingsuitslag. Maar er is al eerder reden voor een feestje! In de week voor de verkiezingen zijn Eline en Bea allebei jarig. Op 15 maart vieren ze daarom samen hun verjaardag. Alle Dongenaren zijn welkom, de uitnodiging volgt nog. “Wat er op ons een verlanglijstje staat? Een stem op de PvdA op 19 maart”, roepen ze in koor. 
——————————————————————————————————
            mrq9k2t9fleq1htazd7hla8ek