Maurice van Boxtel samen met echtgenote in gemeenteraad

Foto:

Maurice van Boxtel (44) vervangt de komende maanden fractievoorzitter Willem Ebbers  van de Partij van de Arbeid in de Dongense gemeenteraad. Ebbers moest enkele maanden geleden afhaken wegens ziekte. Van Boxtel gaat een koppel vormen met zijn vrouw Eline van Boxtel-Pullens, die al namens de PvdA in de gemeenteraad zat.

Maurice van Boxtel komt van oorsprong uit Kaatsheuvel en zat namens de PvdA eerder al zeven jaar in de gemeenteraad van Loon op Zand. Op dit moment zit van Boxtel in het partijbestuur van de PvdA afdeling Dongen. De banden met Kaatsheuvel zijn er ook nog steeds. Van Boxtel is daar voorzitter van het Pleinfestival. In Dongen is hij naast de politiek onder meer actief in het bestuur van het Oranje Comite waar hij zijn steentje bijdraagt aan de organisatie van het Oranjeparkfestival.
Vanaf komende donderdag staat in de Dongense raad de behandeling van de begroting voor 2014 op het programma. Voor van Boxtel bekend terrein want hij is al geruime tijd lid van de financiële commissie in Dongen