Koffieconcert Aeolus uit Dongen i.s.m Les Musiciens Joyeux

Foto:

Zondag 29 juni aanstaande verzorgt  accordeonensemble ‘Aeolus’ uit Dongen een koffieconcert van 12.00 – 14.30 uur, i.s.m. ‘Les Musiciens Joyeux’, in het Cenakel, Cenakel 1, 5022 KK Tilburg. Toegangsprijs is € 7,50 inclusief koffie/thee met een plakje cake.

Accordeonensemble ‘Aeolus’ uit Dongen heeft sinds 2013 zijn vorige naam Formant verruild voor deze nieuwe naam. Aeolus is een figuur uit de Griekse en Romeinse mythologie die werd aangesteld als bewaarder van de winden. Een naam die past bij het accordeon-instrument. De nieuwe dirigente is Wil Sulsters uit Vlijmen. 
‘Aeolus’ is een enthousiaste groep, die momenteel bestaat uit  8 accordeonisten. Samen spelen, oefenen en optreden in een gezellige ontspannen sfeer staat voorop. Ze hebben een gevarieerd repertoire dat bestaat uit wereldmuziek, klassieke en populaire melodieën.
‘Aeolus’ repeteert een keer in de veertien dagen op dinsdagavond, vanaf augustus in de Cammeleur in Dongen. 
Mocht je belangstelling hebben, dan ben je van harte welkom om een keer te komen luisteren of meespelen. Hiervoor kun je contact opnemen met Wil Sulsters 0644728545 of [email protected] Of kijk op: www.facebook.com/aeolusdongen