Popkoor Spirit brengt zaterdag ‘Quattro Temi’

Foto:

Na ruim anderhalf jaar noten en choreografieën instuderen, directie- en regieaanwijzingen opvolgen, is het aanstaande zaterdag 17 mei zover: de nieuwe show van Popkoor Spirit ‘Quattro Temi’ gaat om 15:00 uur en 20:00 uur de planken op in het Factorium in Tilburg. ‘Quattro Temi’ is een verrassende combinatie van muziek en theater, een show die u niet mag missen.

‘Quattro Temi’ is een gevarieerde show bestaande uit vier thema’s: zwart/wit, film en tv, relaties en een reis rond de wereld. Aan deze vier thema’s heeft Spirit invulling gegeven door middel van pakkende nummers zoals bijvoorbeeld Some Nights, Hey Brother en The Cup Song. Over alle nummers, die voor het grootste deel zelf gearrangeerd en bewerkt zijn door dirigent Tom Mordang, is een muzikale Big Band saus gegoten door Big Band Big Deal uit Vught. 
Naast bekende nummers zijn er speciaal voor deze voorstelling drie unieke medleys gemaakt waarmee Spirit zeer origineel voor de dag gaat komen. Ook het openingsnummer zal een staaltje Spirit op zijn best zijn. Als bezoeker zult u  twee uur lang meegenomen worden langs de vier thema’s. U zult zeker op het puntje van uw stoel zitten en overspoeld worden door muziek, dans, kleinkunst en theater. Zorg dat u dit niet gaat missen!
Voorstellingen:  Zaterdag 17 mei 2014 om 15:00 en 20.00 uur
Locatie: Factorium Tilburg – Koningsplein 11A – Tilburg
Kaarten à €12,50 (volwassen) en €10 (kinderen tot 12 jaar) zijn te koop via Uitpunt Dongen in de bibliotheek, via www.popkoorspirit.nl of zaterdag aan de zaal.