Infraligne Nederland

Adres:

Lage Ham 1
DONGEN
Tel. c9o6s5rhuxdj6quaq0qwycgfd

Website:

http://www.infraligne.nl

Elk Infraligne fit- en gezondheidscentrum werkt met de medisch verantwoorde methode die steunt op de infrarood warmtestraling

 

meet
Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde cm. garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (Infraligne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

beweeg
In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie). Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast. De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.ervaring
Bij Infraligne is je lichaam in goede handen. Ervaren fysiotherapeuten en diëtisten werken een programma op maat uit. Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt (taille, heup, buik, dijen,…); in een mum van tijd voel je je als herboren.

 

leef
Onze diëtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.

ervaring
Bij Infraligne is je lichaam in goede handen. Ervaren fysiotherapeuten en diëtisten werken een programma op maat uit. Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt (taille, heup, buik, dijen,…); in een mum van tijd voel je je als herboren.

centimeter garantie
Tijdens de analyse word je op 9 plaatsen gemeten (mannen worden op 4 plaatsen gemeten). Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Tevens krijg je van ons een schriftelijk gewaarborgde cm garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (Infraligne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

iso-kwaliteitsnorm
Elk InfraLigne fit- en gezondheidscentrum werkt met de medisch verantwoorde methode die steunt op de infrarood warmtestraling en wordt onderbouwd door een uiterst kwalitatieve totaalaanpak. Dankzij het feit dat alle vestigingen van Infraligne hetzelfde consequente beleid voeren kunnen we als groep blijven verdergroeien. Daarom werd InfraLigne als eerste en enige in zijn sector bekroond met de Isonorm en de tevredenheid van haar cliëntele.

Infrarood?
Uit medische studies is gebleken dat het uitoefenen van fysieke inspanningen in combinatie met infrarood straling een gunstig effect heeft op de doorbloeding en de stofwisseling in de spieren en het onderhuids weefsel.

Dit resulteert onder andere in:

•een betere vetverbranding
•minder pijnlijke spieren en gewrichten
•gunstig voor hart en bloedvaten
•stimulans voor de stofwisseling
•betere afvoer van afvalstoffen
•vermindering van cellulitis
•snellere genezing van huidletsels

 

 

 

 

article
13920
Afslanken in slechts 2 x 30 minuten per week
https://dongen.nieuws.nl/bedrijvengids/fitness/infraligne-nederland/
2013-05-07T23:45:12+01:00