Boomkwekerij E de Jong/ Royal Hedge

Adres:

Eindsestraat 61
Dongen , 5105 AB
Tel. 0162 - 320177

Website:

http://www.royalhedge.nl

Of je nu kiest voor een leiboom, een grote magnoliaboom, of juist een wat kleinere olijfboom…. een boom in je tuin is niet alleen mooi, maar het is ook nog eens goed voor je. Het kan best lastig zijn om de juiste boom voor je tuin te kiezen, maar bij Boomkwekerij E. De Jong ben je daarvoor aan het juiste adres.

“We hebben een breed assortiment met verschillende bomen. Zowel groot alsklein en alles wat er tussenin zit”, zegt Janny de Jong van de boomkwekerij, waar ze de passie voor het groen graag willen overbrengen op de klanten. “Bomen zuiveren de lucht, nemen veel water op en sommige bomen zorgen ook nog eens voor veel privacy in je achtertuin.”

Bij Boomkwekerij E. De Jong kun je, in tegenstelling tot andere boomkwekers, vrijblijvend langsgaan om te kijken naar verschillende bomen of om advies in te winnen. “Ik snap best dat mensen niet staan te trappelen om een boom van vier meter in de achtertuin te hebben. Maar daarom hebben we ook zo veel verschillende (kleinere) bomen. Kom vooral eens langs, dan kunnen we samen kijken naar de juiste boom voor in jouw tuin. Als je er echt niet uitkomt, komen we zelfs graag bij je langs om in je tuin te kijken wat een geschikte boom zou kunnen zijn.”

Zo’n boom is vanzelfsprekend mooi en leuk, maar het onderhoud is natuurlijk ook wel van belang. “We hebben hier echt wel een aantal bomen die weinig onderhoud nodig hebben. Ook het snoeien is niet zo moeilijk, daarover geven we je graag de goede goede adviezen mee.”

Foto’s: Jan Stads/Pix4Profs