Winteruitwisseling Jeu de Boulesclub

Na eerdere winteruitwisselingen bij La Donnee (Tilburg) en VOP (Udenhout) werd zaterdag 13 december door Jeu de Boulesclub Dongen de 3e winter-uitwisseling in de regio georganiseerd voor boulesliefhebbers uit de omgeving.. Er waren maar liefst 112 deelnemers, afkomstig van La Cochonnet (Loon op Zand), La Donnee en PVT (Tilburg), VOP en leden van boulesclub Sprang-Capelle. Uiteraard waren er ook veel eigen leden aanwezig.

Er werden 2 poules gemaakt van ieder 28 teams, die vanaf 11 uur aan hun wedstrijden konden beginnen. Er kon zowel buiten als binnen gespeeld worden, dankzij onze mooie Boule-o-drome, waar we sinds de opening al veel plezier aan beleefd hebben. Na 4 wedstrijden werd de balans opgemaakt en waren er mooie prijzen voor de 5 hoogst scorende teams in elke poule. De winnaars van deze 3e winteruitwisseling waren toevallig twee Dongense teams, te weten Elly van Dongen en Kees Jacobs in poule A en Annie Hartman en Johan van Kuijk in poule B.
Dankzij de inzet van veel vrijwilligers, zoals de binnen –en buitenploeg, de wedstrijd-commissie en niet te vergeten de mensen achter de bar en in de keuken, was deze dag bijzonder geslaagd. De eerstvolgende winteruitwisseling is op zaterdag 10 januari 2015 bij Petanque Club Oisterwijk.
Wil je eens komen kijken of zelf dit spel ook graag een keertje willen spelen, loop dan gerust bij ons binnen. Ons clubhuis met 24 banen en een overdekte hal liggen tussen het zwembad de Vennen en het terrein van de Dongense handbal-vereniging. Elke dinsdag-middag, woensdagavond en in het weekend is het open. WECO Jeu de Boulesclub Dongen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen