Roos Vermeulen kringkampioen dressuur paarden.

Foto:

In Prinsenbeek werk de finale wedstrijd indoor dressuur gehouden. Twee combinaties van PSV de Toekomst namen hieraan deel. Roos Vermeulen (zie foto) timmert al tijden voortvarend aan de weg met haar Massimo Sogno.Ondanks forse tegenslagen met haar gezondheid wist ze toch telkens iedereen te verassen met overtuigende proeven! En ook nu tijdens de kringfinale klasse M1 zou ze punten moeten scoren om de kringkampioenstitel in de wacht te kunnen slepen.

Vastbesloten zette Roos een topprestatie weg, ze eindigde in dit sterke veld op de 3e plaats. Daarmee had ze voldoende punten gescoord om toch als 1e van kring Breda te eindigen. En de wetenschap dat ze de beste amazone is van de sterke kring Breda.
Nu kan Roos verder met haar training, want ze zal zeker met haar Massimo op de Brabantse kampioenschappen op 30 januari in Schijndel haar uiterste best doen om ook daar een super proef neer te zetten.
Daniëlle Asin is zeker niet minder gefocust met Davinci, deze nog prille combinatie heeft nog weinig wedstrijdervaring, dus elke wedstrijd is een leermoment. Maar ook op deze kringfinale liet Davinci zich steeds beter zien. Ze scoorde 183 punten, dus weer een winstpunt binnen, goed voor de 9e plaats in de klasse L2.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen